Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

23 Maj 2012, 13:46:07 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Letenje je jedini istinski nov osecaj koji je covek postigao u novijoj istoriji
~James Dickey

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: sistem lait  (Pročitano 1060 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
vuisa
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Blue
Marka: TeamFive

« poslato: 08 Februar 2011, 22:17:06 »

« Poslednja izmena: 08 Avgust 2011, 22:35:43 vuisa » Sačuvana

No Dread On The Way To The Top
Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Factor
Marka: Nova

« Odgovor #1 poslato: 08 Februar 2011, 22:21:56 »

Deluje udobno. Jel to pocinje serijska proizvodnja ili je proto?
Sačuvana

"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle";
http://gpspress.com/
Buntovnik
Orao

Van mreže Van mreže

Model: trango 3
Marka: UP (jupi)

« Odgovor #2 poslato: 09 Februar 2011, 00:04:36 »

Wink daj jedan date reklamiram ...................(kolko banje)
 jel to za Mishu smederevca ..........? ako je za njega super, taman da probam ..

poz..daj broj tel..ili mi baci na  (moje poruke) imam nesto da narucim..hvala

* GIN-GLIDERS-YETI-HARNESS-big.jpg (118.04 KB, 600x800 - pregledano 76 puta.)
« Poslednja izmena: 09 Februar 2011, 00:09:57 Buntovnik » Sačuvana

"Ima raznih vrsta ludila i neka su od njih pravo uživanje"
Bukowski
coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

Coik

« Odgovor #3 poslato: 09 Februar 2011, 13:04:51 »

Ooooooo urodile kritike plodom!!  Poceo si da snimas i slikas proizvode!!  Grin  Cheesy  Grin
Video sam se sa Vuisom i Vlajkom pre neki dan u Krusevcu, svasta nesto novo ima u planu za ovu godinu, ali necu ja o tome!!
Samo napred !!!
Sačuvana

deki-ns
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: KANTEGA XC

« Odgovor #4 poslato: 09 Februar 2011, 15:03:52 »

Ovo izgleda više nego odlično.
Koja je cena tog sistema
Sačuvana

http://globalaccess.co.rs/

Svako poletanje je dobrovoljno, a sletanje obavezno...
vuisa
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 10 Februar 2011, 09:55:40 »

Wink daj jedan date reklamiram ...................(kolko banje)
 jel to za Mishu smederevca ..........? ako je za njega super, taman da probam ..

poz..daj broj tel..ili mi baci na  (moje poruke) imam nesto da narucim..hvala

E jeste za Misu Smederevca,probaces pa cete reci dali je udoban,mada sam ga i ja probao a i Braca juce bio do mene pre nego sam poslao sistem za Smederevo....bili su kod mene neki sistemi izmedju ostalih i ovaj Gin dole . Nesvidjami se jer ima dosta plasticnih zatezaca.i suvise je mek,mada mogu uvek takve napraviti ko zeli ,dobri za transport kad se planinari ...na ovaj moj MOSQUITO LIGHT   postoji solucija da se nabaci kako standardni protektor tako i na naduvavanje AIR bag,reversibilan kao i ranac itd...
    ovaj je radjen za Misu  sa malo vecom protekcijom ako to moze da se kaze kad je bez protektora ali na ledjima vidite deo sa ovim sivim, unutra se nalazi jos jedan sloj od 5mm od polixloroprenske pene i polipropilenske table od 1mm koje ce navodno zastititi od nekog kamena ili neceg ostrog pri sletanju  na d... kad bude situacija povuci potegni...

byvuisa@gmail.com  a uskoro vazi za Cojka

www.byvuisa.com

sve u svemu  to je to...

* lait braca.jpg (199.34 KB, 1100x792 - pregledano 74 puta.)

* Ledja.jpg (272.18 KB, 760x1039 - pregledano 70 puta.)
« Poslednja izmena: 10 Februar 2011, 10:32:30 vuisa » Sačuvana

ckibi
Roda

Van mreže Van mreže

Model: tattoo
Marka: nova wings

« Odgovor #6 poslato: 10 Februar 2011, 14:48:40 »

Vuisa imaš najače manekene to čovek mora da prizna...
Sačuvana
ciroarilje
Golub
**
Van mreže Van mreže

Model: Rebel
Marka: Gin

« Odgovor #7 poslato: 08 Avgust 2011, 07:31:31 »

Vujso posto je ovo tvoja grupa molim te da mi objasnis jednu stvar, ali prvo moram da napravim uvod.

Naime pre dva meseca sam tvom distributeru Ljimu tj Darku Panticu platio ruza pakovanje koje nije nikada isporuceno, on tvrdi da je te pare prosledio tebi i da ces isto da isporucis ti tako da on se nema nista istim.

Reci mi koga da hvatam za gusu da vrati pare Tebe ili Darka?

S postovanjem
Aleksanda Cirkovic
Svetog Agilija 20
31230 Arilje
063-691729
Sačuvana
vuisa
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 08 Avgust 2011, 22:30:46 »

Darka dnediraj za tu gusu

imam podatke ,pa ces to tvoje dobiti nazad,neznam sto me nisi zvao tl bar jednom  to da resimo jos ranije,mada sam retko kuci zadnjih mesec dana

pod 2 ovo je rubrika o nekom sistemu Lait a ne moja grupa

Vujso posto je ovo tvoja grupa molim te da mi objasnis jednu stvar, ali prvo moram da napravim uvod.

Naime pre dva meseca sam tvom distributeru Ljimu tj Darku Panticu platio ruza pakovanje koje nije nikada isporuceno, on tvrdi da je te pare prosledio tebi i da ces isto da isporucis ti tako da on se nema nista istim.

Reci mi koga da hvatam za gusu da vrati pare Tebe ili Darka?

S postovanjem
Aleksanda Cirkovic
Svetog Agilija 20
31230 Arilje
063-691729

« Poslednja izmena: 08 Avgust 2011, 22:42:28 vuisa » Sačuvana

ciroarilje
Golub
**
Van mreže Van mreže

Model: Rebel
Marka: Gin

« Odgovor #9 poslato: 14 Septembar 2011, 22:58:24 »

Juce mi je stigla istoriska ruza pakovanje Smiley Mislim i da bi je Bujic iz Austrije doneo ranije :(
Sačuvana
raketa
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Ozone
Marka: R10.2

« Odgovor #10 poslato: 15 Septembar 2011, 08:41:19 »

Juce mi je stigla istoriska ruza pakovanje Smiley Mislim i da bi je Bujic iz Austrije doneo ranije :(

Ne bi druze, ja rukavice cekam jedno 18 mjeseci barem.....
Sačuvana

Trazim shemu da se preselim u Interlaken Cheesy predlog?
coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Coik

« Odgovor #11 poslato: 15 Septembar 2011, 08:43:10 »

Ne bi druze, ja rukavice cekam jedno 18 mjeseci barem.....

Mora da su neke proto Cheesy Cheesy
Sačuvana

Gavran014
Galeb
**

Van mreže Van mreže

Model: Avax XC2
Marka: Gradient

« Odgovor #12 poslato: 15 Septembar 2011, 10:38:56 »

Ja bih malo da branim dilere ako mogu.Slazem se da svi cekaju , ali se ne slazem da svi jure, jer znam primer da kod Bujica stoje necije rukavice koje je neko narucio i nema ga, a problem je isporuka.Tako da mislim da svako ko je narucio kod nekoga nesto mora i da se interesuje i da juri to sto je narucio.Znam reci cete da to nije fer ili nesto slicno , ali ovo je zemlja SRBIJA i svi zivimo u njoj pa tako treba i da se ophodimo.
Sačuvana

Gavran
coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Coik

« Odgovor #13 poslato: 15 Septembar 2011, 10:43:42 »

da vidis kad su to Konstantinove rukavice Cheesy Cheesy
Sačuvana

raketa
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Ozone
Marka: R10.2

« Odgovor #14 poslato: 15 Septembar 2011, 13:14:35 »

Ja bih malo da branim dilere ako mogu.Slazem se da svi cekaju , ali se ne slazem da svi jure, jer znam primer da kod Bujica stoje necije rukavice koje je neko narucio i nema ga, a problem je isporuka.Tako da mislim da svako ko je narucio kod nekoga nesto mora i da se interesuje i da juri to sto je narucio.Znam reci cete da to nije fer ili nesto slicno , ali ovo je zemlja SRBIJA i svi zivimo u njoj pa tako treba i da se ophodimo.

Druze Gavrane,

ja sam od Bujketa narucio:

UP Speedarm (onaj ninja)
UP Magic Bag
Up Rukavice

Dogovoreno je da moj ujak iz Beograda pokupi svu tu opremu u Beogradu od Bujketa. Poslije jedno 7 puta cimanja mog ujaka, uspjeli su nekako da se nadju - ujak moj i neka zena, a ne kako je bilo dogovoreno -ujak-bujke.

Meni roba dosla, tj. speedarm i magicbag ali od rukavica ni traga.

Onda sam druze jedno par mjeseci cimao bujketa (via email) za te rukavice ali od odgovora ni traga. Na kraju mi se javi Bujke poslije ko zna vise koliko vremena i kaze da je narucio rukavice, i da moze da mi posalje autobusom za Banja luku ili da mu posaljem adresu mog ujaka u Beogradu pa ce da posalje postom. Razlog sto mi prve rukavice nije dostavio je taj da je jednom bio na letenju i da je bilo hladno i da je uzeo ove moje neotpakovane, pa nece da mi salje polovne, vec ce da mi naruci nove. Kontam stavrno fino od njega, posto je mogao poslije tog letenja samo da ih vrati u vrecu i to niko ne bi provalio.

Za autobus verziju sam mu rekao, salji kad god hoces samo mi sms-om posalji koji je autobus i ja cu da sacekam na stanici.

Adresa za dostavu u Beogradu opet kod ujaka (putem poste) mu je poslata barem 5 puta.

E sad druze Gavro da ti objasnim nesto oko dilerstva i prodavanja opreme, posto sam i ja sam uvoznik za par paraglajding brendova (WV, Flytec, Airwave) a paraglajding klub ciji sam clan je za jos neke (advance itd.)

Musterija prilikom narucivanja opreme se dogovori sa dilerom za dostavu. Moj dogovor je bio da se dostave u Beogradu posto je to i Bujketu i meni odgovaralo.

Ja sam uvezao odredjen (dosta sistema od WV) broj opreme iz inostranstva i imao sam samo jedan slucaj kasnjenja od 30 dana. Objektivni razlozi kasnjenja su bili i musterija je pored sistema koji je platio, dobio besplatno jedan speedarm kao znak paznje i izvinjenja zbog kasnjenja.

Nije meni problem 30 evra koliko su rukavice. Ali ako se nesto dogovori-ugovori, onda je red da se i po ugovorenim uslovima ta transakcija realizuje.
Jasno je meni da u pg dilerstvu nema hljeba, ali mi nije jasno kako ljudi gube potencijalne buduce musterije zbog nekih sitnica.

Isto tako uzeo sam od nekod drugog dilera neki predmet, koji nije ni priblizno kvalitetan, funkcionalan kao sto ga hvali, i mogu da kazem da nije do koljena svim ostalim konkurentima. Isto tako taj diler je izgubio potencijalne buduce musterije.

Na kraju, jebo rukavice, kupio sam 3 komada u medjuvremenu ali jednu stvar mrzim a to je da me neko pravi budalom....

Aj pozzzz
Raketa

PS
Musterija je uvijek upravu....
Sačuvana

Trazim shemu da se preselim u Interlaken Cheesy predlog?
Stranice: [1] 2   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!