JAstreb
Galeb

Van mreže
I desiGn stuDio
|
 |
« poslato: 07 Februar 2011, 11:37:55 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
Model: Ares
Marka: Sky Paragliders
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 07 Februar 2011, 12:02:31 » |
|
meni se svidja - bravo Zvex + za tebe i samo tako nastavi
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
ckibi
Roda

Van mreže
Model: tattoo
Marka: nova wings
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 07 Februar 2011, 18:01:24 » |
|
Svaka čast druže imaš karmu od mene + I AKO TI TREBA TEST PILOT JA SAM TU... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
coik
Urednik foruma

Van mreže
Model: Summit XC
Marka: UP
Coik
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 07 Februar 2011, 19:21:48 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
nelche
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 07 Februar 2011, 20:00:32 » |
|
svaka cast dobra ideja  koliko sam upucen zux vec radi na slicnom projektu.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 07 Februar 2011, 20:03:37 nelche »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
grgo
Jaje
Van mreže
Model: sport 4
Marka: Airwave
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 07 Februar 2011, 20:25:17 » |
|
Dobra sprava , samo nastavi ....  evo jedan Tryke ručno rađen napravio ga moj prijatelj,i ja sam ga letio : motor Cagiva 125,ima oko 70 kg potiska
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
JAstreb
Galeb

Van mreže
I desiGn stuDio
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 08 Februar 2011, 13:19:35 » |
|
Hvala PUNO na komentima, i drago mi je da vam se svidja  Inace, nisam objasnio, a na plakatima nisam imao vremena to da prikazem...Ovo vozilo, kada se skine elisa i protektor je najnormalniji skuter. Ima prenos na zadnju osovinu, i kao takvog mozete da gde vam je volja. Kada dodjete na deo puta sa koga biste voleli da poletite, a uslovi su povoljnji, iza sedista vadite elisu, protektor i naravno glajder. Montirate sve, prebacite pogon na elisu...i letite  Pozdrav
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
vuisa
Orao

Van mreže
Model: Blue
Marka: TeamFive
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 08 Februar 2011, 15:30:16 » |
|
Dobar smer , mene nesto posebno interesuju para trajkovi voleo bih kad bi do leta napravio jedan obican choper za dvoje....a koristio bih ga kako za zezanje sa prijateljima tako i za novinarsko reportersku letelicu na takmicenjima , sa nekim predajnicima ko se u to razume malo vise mogao bi da se radi direktan prenos Paraglajding trke iz vazduha ...mislim da bi bilo extra ... a ove igrackice koje su uveliko u prodaji mogu samo da sanjam , to sam na netu skinuo http://www.parajetautomotive.com/experience_skycar/category/skycar_video/
|
|
|
« Poslednja izmena: 08 Februar 2011, 15:39:42 vuisa »
|
Sačuvana
|
No Dread On The Way To The Top
|
|
|
JAstreb
Galeb

Van mreže
I desiGn stuDio
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 08 Februar 2011, 17:10:02 » |
|
Da, video sam ParaJet Sky Car. Ali je on uzasno ne efikasan i jedna velika budzevina... ali je extra ideja, i da se malo vise ulozi u to, sigurno da moze da funkcionise besprekorno. Jos kada bi se posebna krila za takve masine razvila to bi bilo to. Ja sam imao ideju za ovaj protektor, na zalost nisam odradio kako se to rasklapa, ali imam extra koncept. Takodje sam imao i zamisao da se glajder specijalnog kroja otvara i pakuje automatski tako da iz stanja voznje po putu moze direktno da se predje u leteci "mod". @Vuisa: to ti je zanimljiva ideja bas  jel mogu ja da budem u trajku da snimam  nacicu ti sve potrebne stvari za prenos signala...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
JAstreb
Galeb

Van mreže
I desiGn stuDio
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 08 Februar 2011, 18:31:13 » |
|
Ja radim u Rhinu 3D, sa T-Spline pluginom, i u KeyShot2 renderu. Otvoren za saradnju u svakom slucaju 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
vuisa
Orao

Van mreže
Model: Blue
Marka: TeamFive
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 08 Februar 2011, 22:11:44 » |
|
Da, video sam ParaJet Sky Car. Ali je on uzasno ne efikasan i jedna velika budzevina... ali je extra ideja, i da se malo vise ulozi u to, sigurno da moze da funkcionise besprekorno. Jos kada bi se posebna krila za takve masine razvila to bi bilo to. Ja sam imao ideju za ovaj protektor, na zalost nisam odradio kako se to rasklapa, ali imam extra koncept. Takodje sam imao i zamisao da se glajder specijalnog kroja otvara i pakuje automatski tako da iz stanja voznje po putu moze direktno da se predje u leteci "mod". @Vuisa: to ti je zanimljiva ideja bas  jel mogu ja da budem u trajku da snimam  nacicu ti sve potrebne stvari za prenos signala... dogovoreno , javljam se kad mahina bude gotova , da probamo tu aparaturu iz vazduha . imam sugestije koje bi bile od korist,cujemo se ......
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
No Dread On The Way To The Top
|
|
|
|