Mirče NAUTILUS
Albatros

Van mreže
Model: Summit XC
Marka: UP
|
 |
« poslato: 14 Decembar 2010, 00:23:28 » |
|
Hvala Bogu , forum okuplja zaljubljenike u paraglajding i letenje uopšte ! Ja kao deo ove paraglajding porodice , dosta sam vremena proveo čitajući postove iz prikrajka i uključivao se samo kada je to bilo neophodno . Već duže vreme razmišljam da predložim Đoletu i Coiku , da Podforum: Predlozi i Konstruktivna kritika preimenuju u “ Forum , kakav bi Ja želeo da bude “ !!! Razlog ?! Kada se otvori početna stana foruma , uočljivije je i navodi članove foruma da daju svoj doprinos i lični pečat u kreiranju foruma . Naravno da ovaj moj predlog ne znači da je forum LOŠ , naprotiv ODLIČAN JE , ali uvek može biti bolji !!! Svaki predlog koji bi učinio forum još boljim , interesantnijim , edukativnijim , popularnijim , posećenijim ,… treba da zavredi pažnju rukovodstva foruma . Mi članovi foruma smo tu da predlažemo i raspravljamo o datim predlozima , kako bi ovo naše mezimče JUVENTUS VENTUS odraslo i razvilo se u pravom smeru . Eto toliko od mene , voleo bi da znam šta o tome misli rukovodstvo foruma , kao i svi Vi članovi foruma . Ako preovlada mišljenje da je to nepotrebno , povlačim predlog , pošteno .
|