ja sam Stevi tiltovao karmu jer stvarno nije u redu da ste mu napumpali do -40 jbt pa stvarno nemate srca. Jes da je i mene čovek nervirao oko nekih postova al -40 je preterano.
Stevo predlažem da više ne praviš haus već konstruktivno učestvuješ u radu foruma
Djole upavo si obesmislio celu ideju karme. Nije steva sakupio -40 zato sto ga svi mrze vec zato sto je pisao stvari koje nisu interesantne i zato sto je vredjao druge clanove foruma na jako vulgaran nacin!!!
Ovim postupkom si samo napravio gore. Ja predlazem Pompi, Flying man-u, Coiu, Milancetu i svim drugim clanovima koji godinama unazad sire toleranciju i dele pametne stvari, da pocnu da vredjaju svakog ko bilo sta napise... "Ljudi, nema veze sta pisete, Djole ce vam resetovati karmu!!!"
Pa cak je i Brabonjak je mnogo puta "popio" negatvnu karmu ali kada god uradi ili kaze nesto pametno, svi to pohvale...
Steva je mogao lako da popravi svoju karmu. Trebalo je samo da napise nesto pametno

Icepeak je banovan a Stevi je karama vracena na nulu
Djole vrati sve obrisane postove, pa da svi vide sta je sve napisao Icepeak a sta Steva. Ovo mi sve vise lici na "Zivotinjsku farmu" i ono:" Sve zivotinje imaju ista prava, smo neke imaju veca."
Steta sto vise necu da se kacim na ovaj forum jer bi Steva vrlo brzo imao karmu + 10 000 !!!
I jos nesto: Ovaj forum nema tim urednika - kako Mirce rece rukovodstvo vec "Gazdu" !!!