Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

23 Maj 2012, 05:56:36 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Penis bonus, pax in domus!!

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: tel-Ti 11.12.2010.  (Pročitano 1969 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

Model: Electron
Marka: Ozon

« Odgovor #30 poslato: 17 Decembar 2010, 10:04:02 »

Ne znam bato zasto kukas na kvalitet...meni je ovo totalno prihvatljivo.
Cista i jasna slika,sve lepo vidljivo.Opusti se matori i ne kidaj zivce sa tim... Grin
+ 1 karma za ovaj drugi spot  Wink
Sačuvana

Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti Smiley
Mirče NAUTILUS
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

« Odgovor #31 poslato: 17 Decembar 2010, 13:51:38 »

Meni ovo liči da Brabonjak tvrdi pazar da izvuče što više karme  Cheesy !!! Zezaj se ti zezaj , kad dođeš do +40 đole će te tiltuje i počinješ sve od početka  Grin . Evo i mog doprinosa da stigneš do cilja  Evil , zasluženih +1  Grin
Sačuvana

Pozdrav , BRAĆO PO KRILU !!!
Zligor
Čovek-Lav ptica

Van mreže Van mreže

Model: Boomerang 16, dhv 7
Marka: Gin tonik

« Odgovor #32 poslato: 17 Decembar 2010, 16:58:43 »

hahahahaa, karma kolektor Cheesy
Sačuvana

Potpuno je isto kao i kada si bio dete i sanjao da letis.
Sada je jedina razlika u tome sto se probudis i znas da stvarno mozes Smiley
Ixa
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Mamboo
Marka: Nova

« Odgovor #33 poslato: 17 Decembar 2010, 19:14:53 »

Jedno pitanje, ako znas: Kad saljem na vimeo, da li ce isti finalni kvalitet biti ako exportujem u 60fps i tako posaljem (pa nek vimeo seche na 30), ili da ja exportujem u 30fps (pa da se vimeo ne muchi Smiley ). Tj. sta radi bolji rendering, moj edius canopus ili vimeov softver?
Ili ima neki softver poput vegasa ili premiera koji ce uraditi jos bolji posao?

Pazi, nisam je neki vrhunski strucnjak iz oblasti video produkcije, ali mislim da je uvek bolja varijanta "Narani svinje i nista ne diraj!" mislim na software na vimeo / youtube serverima. Oni su dizajnirani za optimizaciju, da srezu video na nacin koji ce najmanje da "zamori" procesor a pritom da naprave kompromis izmedju ulaznog i izlaznog kvaliteta. Mislim da rade prema najprostijim matematickim algoritmovima, tipa izbaci svaki drugi frame... Nasuprot tome mislim da npr. Premijer pro ima algoritmove koji validiraju kvalitet svakog framea pa rezu pametno. Npr. ako je frame koji je delegiran za odstranjivanje po kvalitetu bolji od sledeceg, onad ce se napraviti izuzetak pa ce losiji frame biti izbacen. JBG, zbog toga Premier kosta xy $$$  Embarrassed Generalno, uvek je bolje da uploadujes ono sto znas kako izgleda, nego da posle x-sati vidis da je lose prerendano.

Ono sto mi se stvarno svidja to su podesavanja koja si izabrao za snimanje. Mislim da si nasao pravu meru za snimanje paraglajdinga  Wink Cak i video klipovi koji mogu da se nadju na vimeu i youtube-u a koje postavljaju svetski piloti su skoro uvek previse izoblice sliku  Afro
Sačuvana

Do not underestimate the power of stupid people in large numbers!!!
Ixa
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Mamboo
Marka: Nova

« Odgovor #34 poslato: 17 Decembar 2010, 19:45:09 »

ja sam Stevi tiltovao karmu jer stvarno nije u redu da ste mu napumpali do -40 jbt pa stvarno nemate srca. Jes da je i mene čovek nervirao oko nekih postova al -40 je preterano.
Stevo predlažem da više ne praviš haus već konstruktivno učestvuješ u radu foruma Wink

Djole upavo si obesmislio celu ideju karme. Nije steva sakupio -40 zato sto ga svi mrze vec zato sto je pisao stvari koje nisu interesantne i zato sto je vredjao druge clanove foruma na jako vulgaran nacin!!!

Ovim postupkom si samo napravio gore. Ja predlazem Pompi, Flying man-u, Coiu, Milancetu i svim drugim clanovima koji godinama unazad sire toleranciju i dele pametne stvari, da pocnu da vredjaju svakog ko bilo sta napise... "Ljudi, nema veze sta pisete, Djole ce vam resetovati karmu!!!"

Pa cak je i Brabonjak je mnogo puta "popio" negatvnu karmu ali kada god uradi ili kaze nesto pametno, svi to pohvale...

Steva je mogao lako da popravi svoju karmu. Trebalo je samo da napise nesto pametno  Huh? Icepeak je banovan  a Stevi je karama vracena na nulu  Huh?

Djole vrati sve obrisane postove, pa da svi vide sta je sve napisao Icepeak a sta Steva. Ovo mi sve vise lici na "Zivotinjsku farmu" i ono:" Sve zivotinje imaju ista prava, smo neke imaju veca."

Steta sto vise necu da se kacim na ovaj forum jer bi Steva vrlo brzo imao karmu + 10 000 !!!

I jos nesto: Ovaj forum nema tim urednika - kako Mirce rece rukovodstvo vec "Gazdu" !!!
Sačuvana

Do not underestimate the power of stupid people in large numbers!!!
Mirče NAUTILUS
Albatros

Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: 17 Decembar 2010, 21:44:55 »

Citat
I jos nesto: Ovaj forum nema tim urednika - kako Mirce rece rukovodstvo vec "Gazdu" !!!

Ixo , pozdravljam svaki komentar bio on dobar ili loš , prihvatljiv ili ne . Nemam nameru da glumim drvenog advokata i da branim ikoga . Moja osnovna ideja je da svako da svoj doprinos u oblikovanju foruma i međuljudskih odnosa na njemu . Za ovo kratko vreme kada sam rešio da izađem iz ilegale i budem aktivniji na forumu , stekao sam utisak da rukovodstvo ili Gazde imaju volju da sarađuju sa članovima . Problem je što iz bilo kog razloga 95% članova izbegava da kreira forum , već uglavnom surfuje po njemu . Ono što meni lično smeta je , kada ima napetosti , tenzija i prozivanja u postovima . Predlažem da budemo više tolerantniji i da o ovom problemu raspravljamo u okviru podforuma " forum kakav bi Ja želeo da bude " . Podrzavam različitosti u stavovima i mišljenjima , smatram da ima prostora da se raspravlja o tome da li je uredu ili nije da se bilo ko privileguje ili osuđuje . Ima nas dovoljno na forumu da damo svoje većinsko mišljenje o bilo čemu , verujem da na taj način će Đole i rukovodstvo foruma lakše donositi  odluke . Neverujem da je Đole mislio ništa loše , možda je stekao utisak da Stevu degradiramo , ali u pravu si postoji i druga strana i treba o svemu civilizovano popričasti . Čini mi se da sam i ja jedanput dao neprimeren komentar " live to fly-u " i ovom mu se prilikom javno izvinjavam !!! Moramo biti konstruktivni i aktivniji u radu foruma i verujem da do svega ovoga neće dolaziti ili će se nesporazumi svesti na razumniju meru . Pozdrav .
Sačuvana

Pozdrav , BRAĆO PO KRILU !!!
wizz
Roda

Van mreže Van mreže

Model: summit2
Marka: up

« Odgovor #36 poslato: 17 Decembar 2010, 22:10:01 »

E moj dobri i vredni Stevo!
I ja sam se neko vreme povukao sa foruma a onda sam shvatio da kao sto ne mogu bez letenja ne mogu ni bez foruma. Ipak je ovo jedno lepo mesto gde se obavestimo o desavanjima? Koliko ce ko da ucestvuje u zajebanciji neka sam proceni. Ima nas raznih generacija i nismo svi isti? Prema tome ... OPUSTENO!
Dobar vetar i mirno more svima zelim! Grin
Sačuvana
coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Coik

« Odgovor #37 poslato: 19 Decembar 2010, 00:47:34 »

ja sam Stevi tiltovao karmu jer stvarno nije u redu da ste mu napumpali do -40 jbt pa stvarno nemate srca. Jes da je i mene čovek nervirao oko nekih postova al -40 je preterano.
Stevo predlažem da više ne praviš haus već konstruktivno učestvuješ u radu foruma Wink

Zopp svima
Dj

ja sam Stevi kad god je napisao normalan komentar dao karmu+   Cool i meni bio bedak, pa sam poceo da navijam za njega...
Pogledam posle nekog vremena, on u duplo vecem minusu  Undecided  Lips Sealed  Cry

Sto se tice ovih snimka sa go-pro, mogu da kazem samo jedno... Opasno ste poceli da se sirite po forumu Wink  Smiley samo napred ceo je vas  Wink Cheesy
« Poslednja izmena: 19 Decembar 2010, 00:55:54 coik » Sačuvana

Zligor
Čovek-Lav ptica

Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: 19 Decembar 2010, 01:03:02 »

ja sam Stevi kad god je napisao normalan komentar dao karmu+   Cool i meni bio bedak, pa sam poceo da navijam za njega...
Pogledam posle nekog vremena, on u duplo vecem minusu  Undecided  Lips Sealed  Cry

Ja sam Stevi kad god sam ugledao da ima bilo sta da je napisao, a da je proslo vise od sat vremena od mog poslednjeg "karmiranja", dao minuscic, pa cekao jos sat vremena ili kad god se setim Steve Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Al on je to sam rekao da hoce da ima najveci minus od svih, pa reko da mu pomognem Grin
« Poslednja izmena: 19 Decembar 2010, 01:06:49 Brabonjak » Sačuvana

live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: 19 Decembar 2010, 21:39:11 »

Mirche bato,opusteno...  Wink  +karme za tebe i wizza zbog pozitivnih stavova!!!  Smiley
Sačuvana

Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti Smiley
Zligor
Čovek-Lav ptica

Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: 11 Januar 2011, 07:25:25 »

Evo jos Evil
Valjda nisam dosadan Cheesy
Ovo je za SkyLoshmija Wink

Sačuvana

steva.orlovac
Gost
« Odgovor #41 poslato: 11 Januar 2011, 18:22:51 »

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Cool Cool Cool Cool Cool  Afro Afro Afro Afro
Sačuvana
flyrabit
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Biće
Marka: Biće

Carepe diem.

« Odgovor #42 poslato: 11 Januar 2011, 21:42:49 »

Prva liga. Wink
Sačuvana

Iskoristi dan - ko zna koliko ih je još preostalo ;-)
steva.orlovac
Gost
« Odgovor #43 poslato: 13 Januar 2011, 09:56:41 »

za razliku od nekih ode neko i liti!!!i neprica puno>>>>hahahahahah Evil Evil Evil Evil Evil
Sačuvana
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: 13 Januar 2011, 10:25:18 »

E neka si nam rekao Stevane derane...tako nam i treba... Grin
Sačuvana

Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!