Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

23 Maj 2012, 05:36:06 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Penis bonus, pax in domus!!

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: XC Liga Srbije  (Pročitano 2519 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Boris
Galeb
**

Van mreže Van mreže

« poslato: 31 Avgust 2007, 10:03:29 »

Da probamo ovako,

Koliko mislis da je komplikato da uradis sajt ali na kome je samo tabela sa takmicarima i dozvoljeno samo 6 letova u Srbiji za bodovanje i tako napravimo mali OLC u Srbiji, cisto iz zezanja da probamo. Verujem da bi se nekolicina prijavila pa da to malo ispopularisemo po listi. Navuci cu nekoliko ljudi da se prikace i da imamo tekmu preko cele godine izmedju sebe. Ovo po takmicenjima ubi sa losim vremenom. Proveri ovaj link i javi mi tvoje thoughts. Pogledaj fotku i bice ti sve jasno. I da se zadnja dva leta uvedu u zimsku ligu koje je dozvoljeno samo od novembra do marta.

Ovo mi sad pade na pamet pa rek'o da napisem, ko zna mozda i bude nesto od ovoga.

Some fun ha?
Boris

* xc liga.JPG (96.69 KB, 811x574 - pregledano 1341 puta.)
Sačuvana

Glide as a sailplane!
JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« Odgovor #1 poslato: 31 Avgust 2007, 11:26:31 »

pa Boki , gde je link za sajt Cheesy
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
Boris
Galeb
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 31 Avgust 2007, 15:56:09 »

www.pgcomps.org.uk
Sačuvana

Glide as a sailplane!
Flying_man
Menadžer foruma

Van mreže Van mreže

Model: Sigma 5
Marka: Advance

« Odgovor #3 poslato: 31 Avgust 2007, 17:19:04 »

Ovuka je to isto uradio na slovenackom sajtu i sem njega i Darka niko nije postavio letove.
Postavicu kasnije link.
Sačuvana

Flying_man
Menadžer foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 31 Avgust 2007, 18:10:30 »

http://www.bogvetra.com/cgi-bin/eol.cgi?p=olc&oa=listbydate&showform=1&approvemode=0&glidertype=0&season=7&country=SR&site=&pilot=&glider=&club=&lastdate=&sort=date&B1=Prika%BEi
Sačuvana

Flying_man
Menadžer foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 31 Avgust 2007, 18:12:03 »

http://www.bogvetra.com/cgi-bin/eol.cgi?p=olc&oa=listbydate&showform=1&approvemode=0&glidertype=0&season=7&country=SR&site=&pilot=&glider=&club=&lastdate=&sort=date&B1=Prika%BEi
Sačuvana

Boris
Galeb
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 01 Septembar 2007, 08:50:53 »

Hi Flyng_man,

Mozda me nisi razumeo, nikom od nas nije problem da se uloguje na NJIHOV OLC, nemamo nas... Ovom administratoru sam predlozio da iskujemo nas mali, lak za koriscenje, bez nekih preteranih i bespotrebnih stvari SOLC. Iz zezanja da probamo, naravno necemo moci da bodujemo sa njega u FAI, ali ko hoce moze i da postavi kao sto si gore naveo na bogvetra.com, OLC, DHV i druge...

Ovo je cisto internog dogovora ukoliko se pojavi nekoliko ljudi, ma dovoljno je i deset, mislim da bi se pojavile takmicarske abicije i konkurentnost izmedju clanova takvog SOLC, i samim tim takmicari ce teziti za boljim rezultatom unapredjujuci svoje znanje i tehniku a i kvalitet samog letenja.

Ovako ljudi prave prelete ne dugacke ali ih samo postave kao izvestaj.

Djole, Sta mislis da postavljamo svaki mesec po jedan let koji izaberemo. To je dvanaest letova, na kraju zbir i eto I, II, i III mesto. I mesto je obavezno da napise neki koristan clanak, ili da ga prevede. II mesto nesto o meteorologiji, III mesto nesto o opremi, podesavanja ili bilo sta. ukoliko imas ti neki predlog daj na razmatranje dok je skupstina u toku.

Samo mi padaju ideje za ovo, ako budes hteo da radis kontaktiraj me privatno na borisxc@gmail.com, da porazgovaramo oko toga.

Pozdrav,
Boris
Sačuvana

Glide as a sailplane!
Flying_man
Menadžer foruma

Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 01 Septembar 2007, 12:19:47 »

Ma razumeo sam te ja Borise, da mi nemamo nas. Problem je u tome sto bas jeste problem da se mi prijavimo na bilo sta takvo. Na Leonardu, mislim da smo se samo Role i ja prijavili i niko vise. Odavno i ne gledam tamo.
Sačuvana

JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 01 Septembar 2007, 16:10:01 »

Boki, zainteresovan sam da to uradim, sto da ne , ali VELIKI problem je u tome da ja ne znam kako se postavlja OLC Cheesy Ako imash kontakt ili znash nekoga ko to radi bilo bi super, al ja sam da to uradim za sada je dosta teshko.

Ako znash neshto o OLC programima i kako se implementiraju rado cu to pokushati ovde da ubacim Cheesy

Pozz
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
Boris
Galeb
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 04 Septembar 2007, 23:25:25 »

Zdravo,

Pokusavam da nadjem nesto sto bi bilo od pomoci ali nista konkretno za sad. Smislicemo nesto valjda. Jeli Djole dosao u Srbiju i propustio MTV zurku na Malti? Cool

Pozdrav,
Boris
Sačuvana

Glide as a sailplane!
JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 05 Septembar 2007, 10:11:50 »

Evo me stigoh, mozemo se videti pa da zajedno potrazimo neshto o OLC-u. Ovog vikenda sam(ako kisha ne pljushti) na Rtnju kod Baneta, a sledeci vikend Sichevo. Vidimo se valjda negde Smiley
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
Omega
Pingvin
*

Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 23 Oktobar 2007, 17:29:41 »

Ne izmisljajte toplu vodu.
Sačuvana

ly and Glide!
Cobra
Patka

Van mreže Van mreže

Model: Up sherpa, Apco Extra...

« Odgovor #12 poslato: 17 Decembar 2007, 13:25:57 »

nije losa ideja
Sačuvana

kobraparaglajding.webs.com
vrkobra.webs.com
sasa
Patka
Van mreže Van mreže

olc
« Odgovor #13 poslato: 17 Decembar 2007, 16:24:05 »

mislim da ne treba vezivati ligu sa ovim predlogom. moze da bude interno zezanje ali ne i za bilo kakvo merenje i zvanicno poredjenje.
ja licno nisam za.
Sačuvana
Boris
Galeb
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 18 Decembar 2007, 18:55:38 »

Zdravo,

Voleo bih da se par ljudi vrati na prvi post i procita ga i shvati sustinu. Mada i ne vidim da ce nesto od toga ali ipak da odgovorim kako ne bi imali pogresnu sliku o ovome. Sve bi bilo bazirano na internom zezanju i sl... Ali posto su svi ovde poprilicno zatvorenog tipa za forume pa mogu zamisliti odziv za ovakav "OLC", tako da od ideje nista (ostace ideja).

Pozdrav,
Boris
Sačuvana

Glide as a sailplane!
Stranice: [1] 2   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!