Hi Flyng_man,
Mozda me nisi razumeo, nikom od nas nije problem da se uloguje na NJIHOV OLC, nemamo nas... Ovom administratoru sam predlozio da iskujemo nas mali, lak za koriscenje, bez nekih preteranih i bespotrebnih stvari SOLC. Iz zezanja da probamo, naravno necemo moci da bodujemo sa njega u FAI, ali ko hoce moze i da postavi kao sto si gore naveo na bogvetra.com, OLC, DHV i druge...
Ovo je cisto internog dogovora ukoliko se pojavi nekoliko ljudi, ma dovoljno je i deset, mislim da bi se pojavile takmicarske abicije i konkurentnost izmedju clanova takvog SOLC, i samim tim takmicari ce teziti za boljim rezultatom unapredjujuci svoje znanje i tehniku a i kvalitet samog letenja.
Ovako ljudi prave prelete ne dugacke ali ih samo postave kao izvestaj.
Djole, Sta mislis da postavljamo svaki mesec po jedan let koji izaberemo. To je dvanaest letova, na kraju zbir i eto I, II, i III mesto. I mesto je obavezno da napise neki koristan clanak, ili da ga prevede. II mesto nesto o meteorologiji, III mesto nesto o opremi, podesavanja ili bilo sta. ukoliko imas ti neki predlog daj na razmatranje dok je skupstina u toku.
Samo mi padaju ideje za ovo, ako budes hteo da radis kontaktiraj me privatno na
borisxc@gmail.com, da porazgovaramo oko toga.
Pozdrav,
Boris