JuVentus
Administrator

Van mreže
Model: Ares
Marka: Sky Paragliders
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 07 Avgust 2007, 13:32:44 » |
|
Nema Svorcija na se nama obichnim smrtnicima obrati putem foruma tako da prenosim njegovo pisamce na VSS listi povodom ovog dogadjaja:
Svorci pishe:
Hvala svima na cestitkama, koji su pisali ili zvali telefonom! To meni znaci mnogo, a nadam se de ce i ljudima iz Nove. Ne znam kako se obratiti, a da ne zvucim nadmeno! Izgleda da je upalilo to sto sam vec godinama u kontaktu sa ljudima iz Nove, posebno Hannesom Papeshom koji se pozitivno izrazio povodom ozvanicenja nase saradnje. Ova firma mi je, kao sto neki od vas i znaju, puno pomogla. Do sada vec donatori dva paraglajdera. Nista nisu trazili za uzvrat sem da im posaljem izvestaj u kom sam izneo moja misljenja i sugestije. Naravno, ja sam dodao samoinicijativno i reklamu sa njihovom logotipom, jer kako se drugacije oduziti ovakvom meceni. Do juce, nasa saradnja je bila skroz nezvanicna. Ja sam bio samo fan. Od sada-zvanicna! Vec su me pitali ljudi sta ja imam od toga, ali ne osvrcuci se na materijalne koristi, najveca nagrada je clanstvo u ekskluzivnom klubu koji nosi ime "Nova Team Pilot". Svakako lepa stavka koja ce zauvek ostati u mom para rezimeu. Clanovi tima su drzavni sampioni, akro majstori i OLC rekorderi, ali i novajlije i obicni letaci, koji svojom licnoscu, harizmom, pozitivnoscu i predanoscu letenju odaju utisak pravog srcanog i pametnog vazduhoplovca. Ne treba mesati fabricke i promotivne pilote. Ja sam njihov promoter i fan, platu za ovo ne dobijam, ali imam nesto drugo. Ja sam vec za ovu 2007. godinu clan tima, a nadam se i za 2008. kako mi je Gugi prorekao. Moj status u timu ne zavisi iskljucivo od mesta na takmicenju, niti od obaranja rekorda, ali se ove stavke svakako gledaju i bice izuzetno tesko drzati korak u nasim uslovima (letackim, meteo i finansijskim) sa pilotima koji lete na Alpima, ali kako god da se menjao moj status na bolje ili na gore, ja cu biti tu da krstarim plavim nebom sa prijateljima i istinitim vazduhoplovcima. Dobar let druzino! Vladimir Svorcan Nova Team Pilot
|