Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

23 Maj 2012, 04:20:52 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Latinska izreka nedelje:
Vir bonus miser vocari, at esse non potest miser.
(Dobar čovek može biti nazvan bednikom,ali ne može biti bedan.)

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Tandem letovi?Gde?Sa kim?Koliko?  (Pročitano 2217 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

Model: Electron
Marka: Ozon

« poslato: 04 Avgust 2007, 16:13:25 »

Jako puno ljudi bi volelo da poleti i odmah iskusi sve cari glajdinga bez pocetnog cimanja i maltretiranja oko trazenja ljudi i nabavke opreme a naravno da mu ostane koza na ledjima.

Ko radi tandem letove na Vrscu ili bilo kom druzom poletistu(zvanicno i nezvanicno)?

Koliko kosta to zadovoljstvo?

Pricate o promociji i popularizaciji ovoga sporta a o ovom najboljem nacinu promocije ni jedne jedine reci.

Ajde instruktori i ostali veterani pustite glasa.
Obavestite narod neka zna.
Sačuvana

Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti Smiley
JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« Odgovor #1 poslato: 04 Avgust 2007, 19:47:16 »

Koliko ja znam, a ne znam puno, Goran iz Vs-a radi tandeme u svom rodnom gradu. Ne bih mogao da ti kazem kolko to koshta al verujem da je Goxy umeren sa cenama.

Drugo, Pantic ima tandem. Kolko se secam vodio je devojku na letenje tamo po titelu. Ona ga je puno ljubila posle toga tako da pretpostavljam da Panta odradi gratis(novchano) al naplacuje u naturi Smiley

Dalje, u Kraljevu je Aleksandar Lepir, on je super tandem pilot. Nek se Svorci o njemu naprica i podeli neku informaciju. Jedino sto ja mogu da dodam je to da je Lepi razvalio oko 100km u TANDEMU na takmichenju u Subotici.

To je to od mene za sada Smiley
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
Sale
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Vista
Marka: APCO

« Odgovor #2 poslato: 04 Avgust 2007, 20:27:39 »

Moja zena je letela na Rajcu sa Gugijem 30 EUR let, toliko naplacuje i Bane. Na Brajicima u CG let naplacuju 60 EUR. Tebi je mozda najbliza varijanta Miklos u Subotici...Ne znam koliko on naplacuje. Pre neku nedelju na aerodromu u Adi let motornim zmajem je kostao 600 dindzi. Cini mi se da ti je u svakom pogledu ova varijanta povoljnija. Moze da se leti i na Titelu, ali to je mnogo nisko i mora da bude malo jaci vetar da bi let potrajao.
Sačuvana

Cheesy
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 05 Avgust 2007, 20:49:30 »

Ok Darx.To smo se odavno dogovorili.Jos malo kuburimo sa opremom ali nadam se da cemo i to uskoro resiti pa da pocne pravo letenje.
.Sto ti kazes samo Djole da se vrati i bice svega..
Pozz do sledeceg susreta
Sačuvana

Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti Smiley
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 05 Avgust 2007, 22:30:40 »

Pa imamo dva praistoriska krila i nista noviji sistem i samo jedan normalan xxl sistem koji smo uzeli od Bujketa.Znaci jos kradje para iz kucnog budzeta pa cemo doci do neceg novijeg i sigurnijeg.Naravno razmislja se i o nekim rezervama ali otom potom.
Sloba se oladio od letenja(nadam se privremeno)a ja,Gaja i moj kum i dalje razmisljamo pozitivno.

Sva sreca pa strpljenja imamo na pretek.(bar ja)
Smiley
Sačuvana

Taki
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

Model: Makalu
Marka: UP

« Odgovor #5 poslato: 08 Avgust 2007, 10:06:55 »

Pozdrav.
Na sajtu AK Krilasa ima povoljne opreme pa vredi pogledati sajt www.aeroklub-krilas.com.
Sačuvana
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 08 Avgust 2007, 10:37:21 »

Hvala na informaciji druze.Pregledace se i to.
A sto se tice skutera...Sto mislis da je to ludo.Vetar u kosi do starta,,na letenju i po povratku kuci Smiley
Prava definicija slobode i zivotnog motoa "born to be wild"!
Poz iz NSa
Sačuvana

Taki
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

Model: Makalu
Marka: UP

« Odgovor #7 poslato: 09 Avgust 2007, 12:53:17 »

Sto se tice tandema mislim a i siguran sam da je Gorance iz Vrsca najpovoljniji po tom pitanju a i uvek raspolozen za svaki oblik saradnje po pitanju letenja. Pozdrav za NS
Sačuvana
sasa
Patka
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 17 Novembar 2007, 01:29:00 »

Cao.Ovde Sasa iz Kraljeva.Imam tandem i otvoren sam za svaki dogovor.
Cenu letova nemam i sve zavisi od zelja i dogovora.
Besplatni su tandem letovi za buduce letace koji se obucavaju kod mene,a za ostale zavisi od broja ljudi i mogucnosti da sletim na start,broja izlazaka na brdo i na kom terenu.U svakom slucaju ne prelazi cifru od 30€.
Oni koji vec lete i zeleli bi jos nesto da nauce morace da spreme nesto vise(opet zavisi od zelja).Termika i xc,siv kurs ili mozda nake akrobacije.
Sačuvana
sasa
Patka
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 22 Decembar 2007, 23:56:15 »

Pozdrav sa Kopaonika.Ovde ovih dana letim tandeme i ima dosta zainteresovanih,ali je mnogo zahtevno.Svi imaju neke zelje za sletanje i snimanje,a ja vozim slalom izmedju jelki.Okacicu slike uskoro.
Sačuvana
Cobra
Patka

Van mreže Van mreže

Model: Up sherpa, Apco Extra...

« Odgovor #10 poslato: 26 Decembar 2007, 11:39:07 »

uskoro cu i ja. pozdrav
Sačuvana

kobraparaglajding.webs.com
vrkobra.webs.com
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!