Danas smo skoknuli Maki, Igor i ja do titela. Prognoza nas je tamo dovukla jer je trebao da duva neki severac.
Iz Bg-a smo se dovukli do Vilova gde ima prečica preko celog brega koja vodi pravo do Mošorina!! Toooo, za tren oka smo tamo i potvrđujemo taj famozni severac. Polećemo jedan po jedan(u malo dužim razmacima

) i na cikluse izlazimo i po 100m iznad starta. To je bio taj znak. Znak da se lepo može zavrteti stub i ispesti do baze uz malo strpljenja sigurica. Maki mi se smešio kad sam mu rekao da se može napraviti prelet

hehe eto ti ga sad
Iako sam poneo GPS i vario sa novom baterijom, idalje sam bio loše obučen. Mislim, kako drugačije kad je na Titelskom 1000C a treba da se jedri... U svakom slučaju ispod vindjakne je bila samo letnja majica a pantalone/pidžama na nogama propuštala je više vazduha nego dignute dlačice na mojim nogama. Drhtao sam kao poslednja pič%&ca na 1800+ sve sa ubačenim pantalonama u čarapama , hehe.
Za pravo čudo, spid sistem koji smo dizajnirali Pumba i ja u Vršcu nije ni ovog puta popustio. Pretpostavljam da će se to desiti tek kad mi najviše bude trebao. U sistemu se idalje klackam i ljuljam kao da sam sa nilskim konjem u vodenom krevetu, ne da znam kako je to...
Ostatak ekipe koji je ostao na bregu će dodati po koju reč. Iz vazduha sam video: Vukšu, Imra, Babu(Para), Imrovog prijatelja...
Pozz i uživajte u slikama,
Djole
Tracklog:
http://bogvetra.com/?p=olc&oa=flightinfo&season=10&fid=48501