Otvorio sam oči, istrljao krmelje i počeo sa spemanjem sebe pa opreme za letenje. Zagolicao sam čitaoce VSS liste sa najavom preleta do Niša

eheheh . U 9h Pumba i Maki su me čekali ispred zgrade.
Na putu do Vs sve Cu do Cu. Lepo nebo nas je zvalo na feštu a ja potiskujem u sebi činjenicu da moram da vozim sedeći sistem bez spida!
Na startu smo improvizovali neki kanap i daskice kako bi barem mogao da mislim da imam spid. Prvi su poleteli Pumba i Maki, Još nije počelo da radi, te sam po njih hitro otišao. U drugom krugu polećem na Pumbin znak i vinem se u nebo, jedan balon, dva balona eto me na putu do stuba. Prvo tura do table pa onda nazad kad se kula dovoljno osunčala. Tamo hvatam stub sa oko 3+ i pravo do baze na oko 1600. Na drugi sam nabasao sa oko 100 metara visine i ponovo do oblačića. Kod Dunava sam stigao sa 200m i nisam hteo da se šalim. Bolje mi je izgledala kafana sa dvorištem u ladovini kraj dunava. Slećem na nasip , glajder u ružu i pravo za sto sa dva alasa(jedan Mađar a drugi Bugarin ali obojca Srbi

), šefom kafane i konobarom. Odma mi stavljaju jednu rakiju i pivo na sto a ja tražim riblju čorbu povrh toga....
Dva sata kasnije krećem ka Vršcu pa onda zajedno nazad za Bg.
Maki i Pumba će možda napisati kako je njima prošao letački dan.
Prelet:
http://bogvetra.com/?p=olc&oa=flightinfo&season=10&fid=48324Pozdrav svima i Juventus Ventus
Djole