Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

23 Maj 2012, 04:14:53 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Nova mogućnost - dodajte vaš SKYPE nalog u profilu. Povežite se sa forumašima...

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Zezelj - Emil i Dare- 29.jun 2010 :)  (Pročitano 240 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

Coik

« poslato: 29 Jun 2010, 18:58:31 »

Situacija u Kragujevcu je vrlo napeta sto se letenja tice Smiley Smiley Cheesy Cheesy Nije ga bilo dugo... ima nedelju dana Wink...  

Imao sam obaveze  pre podne i znao da od letenja verovatno nece biti nista. :( Na ranu mi je naravno prvi stao Dare SmileySmiley Zezelj? Smiley Huh? Smiley Kazem mu da narednih 2-3h ne mogu ali...  Cool Elem, igrom slucaja te svoje obaveze obavljam sa mesta odakle imam idealan pogled na Zezelj, start i sve to Smiley Smiley Smiley Smiley  
  Napomenuo bih da je ovo prvi dan u kome je moglo da se  pomisli o letenju, vreme je bilo protiv nas, Vas Undecided Lips Sealed  
  Zove brat ponovo nakon 2h i pita sta se radi Smiley Huh? Cheesy Cheesy Ja mu kazem isto  Undecided  (oprema je spremna, zavisi od mene i posla koji moram da zavrsim, jednostavno ne mogu jos uvek :( :(... on meni - Evo nas na startu Smiley Smiley Cheesy Sa ostatkom Pingvina se nisam ni cuo, kazem... znao sam da cu se tesko izvuci.
  Na zemlji vetar zakiva. U gradu je bilo oko 5m/s na startu 8M/s minimum!!!
  Ocev drugar i njegov sin me kritikuju da sam neozbiljan i da bi trebalo da se posvetim poslu Smiley Ja im trazim dvogled Huh? Cheesy Cheesy Cheesy
  Igrom slucaja ga imaju Huh? Smiley Nalazim sebi odlicnu  poziciju i ukljucujem se u direktan prenos!!! Smiley Cheesy  
 Vidim ih na startu, prvi krece Emil. Dare vezan, spreman, ceka da Emil izvidi situaciju. Gledam ih sa druge strane grade, one naspram njih Smiley Smiley
   I... krece rodeo Smiley Smiley Cheesy Video sam da je Emil imao jedno ispucavanje... brrr  Lips Sealed  pa iza njega asimetrija :(  Brzo to sanira, ali vidim da konstantno ide gore, a ne vrti Smiley  Nije mi svejedno... Zovem Dareta da mu kazem... i pomislim... sta da mu kazem Huh? Vidi sve... ipak ga pozovem Wink ... brat miran ko bubica gleda Emilov let, sa zemlje! Dare svaka cast za procenu situacije i ostanak na zemlji :/ Smiley  Emil sad vec ima dobru visinu iznad starta vidim da pokusava da pobegne ali ne ide... vetar je ocigledno po visini bio prejak... On jase Faktora ... Odlucim da ga pozovem Huh? kakav sam ja kreten ?... Smiley Smiley Znam da ima slusalice i da moze da prica... Pitanje je samo da li je pametno da mu remetim koncentraciju... Javlja se brat, direktno iz leta Smiley Smiley  Gledam ga ujedno kroz dvogled Smiley Smiley Cheesy Cheesy   Razmisljam sta da mu kazem Huh? Huh? i odvalim .. Dobar ti taj stub,  visoko si Smiley Smiley On mi kaze da gura full spid, nema dalje i drzi o ili penje.  Huh? Smiley Smiley  Iznad njega na nebu od oblaka samo Cb fali.. ludilo kolekcija Smiley Smiley Kaze mi da je prejak vetar  i da duva sigurno preko 10 Smiley  
    Prekidamo vezu Smiley Nastavljam da ih posmatram kroz dvogled. Zove Uros Smiley Smiley  Kao... cudo nisi na Zezelju? Smiley Cheesy On takodje posmatra iz svoje firme Zezelj, kroz dvogled Smiley Huh? Huh? Cheesy Cheesy  Ni on nije uspeo da krene zbog obaveza :(  Gledamo Emila, borba ... Smiley Tek kad je uspeo manevrima da izgubi visinu i nekako se odvoji od brda bilo nam  je lakse Smiley U ovoj recenici je bilo dosta toga Smiley Smiley  Cheesy Wink
    Vracam se poslu. Covek kod koga sam, vidno iznerviran, mi kaze ... Hoces da te odvezem tamo Huh? Vidim da uopste nisi ovde Huh?  Naravno sve kroz  salu!
    Shvatim u trenutku da je proslo 30 min i da sam se zagledao Smiley Smiley  Cheesy
Ja mu kazem da sam dosta leteo za danas Smiley Smiley  i zahvalim mu se na dvogledu! Wink  Cool

« Poslednja izmena: 29 Jun 2010, 22:20:03 coik » Sačuvana

Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Factor
Marka: Nova

« Odgovor #1 poslato: 29 Jun 2010, 19:38:06 »

Uh, sve je dobro sto se dobro svrsi. Bla Bla i ja bili danas u Vrscu, vetar granican, pa malo oslabi. Zovemo kontrolu leta, oni kazu sletece avion za 15 minuta pa kad vidite da sleti mozete vi. Prozor taman za poletanje, cekamo avion dolazi, skida visinu, daje gas i ode na jos jedan krug od 10-15min. Dok se vratio i sleteo vetar okrenuo skroz sa desna i pojacao - ne valja u opste za letenje. Mi podvili repove i vratili se za Bg. Smor ko nikad.
Sačuvana

"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle";
http://gpspress.com/
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!