Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

23 Maj 2012, 04:11:02 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Letenje je jedini istinski nov osecaj koji je covek postigao u novijoj istoriji
~James Dickey

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: PROMO Tim  (Pročitano 3239 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« poslato: 01 Avgust 2007, 21:13:26 »

Cao drugari,

Napravio sam kao neke vizitke za ljude koji su voljni da budu deo JV tima. Otvorite u Photoshop-u i ubacite ime, prezime, tel, i ako zelite grad.

Ovim putem promovishemo forum i paraglajding kao sport generalno. Od jeseni pochinju JV akcije promocije paraglajdinga pa bi nam dosta znachilo da se prijave ljudi koji su zeljni i voljni da pomognu Smiley

Pozz Djole

* promo tim.zip (309.46 KB - preuzeto 113 puta.)
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
Makarije cudotvorac
Galeb
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 05 Avgust 2007, 22:29:15 »

Uvek aktivista kad je u pitanju promocija kvaliteta.

Pozdrav gospodine
Sačuvana

odelimo vreme na najsitnije komade i konzumirajmo svaki ponaosob sa najvecim uzivanjem...
Ivan
Galeb
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 07 Avgust 2007, 20:54:41 »

Moze li u kratkim crtama da se opise plan i program promovisanja paraglidinga?
Sačuvana
Ivan
Galeb
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 09 Avgust 2007, 19:10:22 »

To je nama lokalnim letacima vec bilo u planu, ali vreme je u najavi katastrofa. Pa se otkazuje letenje.
Sačuvana
Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Factor
Marka: Nova

« Odgovor #4 poslato: 09 Avgust 2007, 23:23:19 »

Hocu i ja da se ukljucim u tu promociju. Sve sto treba da se pomogne (osim razgolicivanja naravno).
Inace, ako je neko raspolozan da se proseta do Pirota ja sam tu do septembra. Bilo bi lepo da se i ovde malo leti/rostilja/druzi.

Pozdrav,
marko
Sačuvana

"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle";
http://gpspress.com/
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

Model: Electron
Marka: Ozon

« Odgovor #5 poslato: 10 Avgust 2007, 12:52:51 »

Pun mi je cosak takvih prepametnih i bogom danih ljudi.neki su vec rekli da su culi takve komentare o Djoletu i ovom forumu.

Najvaznije je da su oni popili svu pamet ovoga sveta i da su oni mnogo jaki piloti itd.Smatram da je malo ljudi koji bih iz ljubavi pomogli bilo kome bilo sta vezano za PG a vise onih koji sve gledaju kroz sujetu novac i korist.A o takvim ljudima upravo i pricam.

Pa covece,legende srpskog paraglajdinga Gugi i Svorci su pozdravili i priznali ovaj forum i njegovog osnivaca.I to prepodobnim i gore pomenutim ljudima nije dovoljno.Kao da su oni bolji od nasih sampiona i da je to ispod njihovog nivoa.

Ali boli nas uvo.Najvaznije je da su ljudi sa spiska clanova ovog foruma opusteni i puni pozitivne energije.Doduse neko je veteran u PGu a neki od nas su cisti gusteri.Ali to ne menja cinjenicu da smo svi tu da pomognemo koliko god je to u nasoj moci i sirimo krug prijatelja i dobre karme(kao u seriji my name is earl)A onaj kome se to nesvidja neka se zali u postu na salter br.3 Smiley
Pozdrav iz NSa svim clanovima ovog foruma a pogotovo Djoletu i Panti koji su sve ovo i zapoceli.
Sačuvana

Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti Smiley
Taki
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

Model: Makalu
Marka: UP

« Odgovor #6 poslato: 12 Avgust 2007, 20:09:41 »

Pa veoma je prosto ko zeli druzenje i da se druzi dolazice ovde i raspitivace se za letenje druzenje i sve ostalo.Mene licno nije bilo sramota da pitam kad nesto ne znam a i nece me biti sramota ni ubuduce.
A ako kome mogu kako da pomognem uvek sam tu za dobronamerne ljude. Pozdrav svim letacima i clanovima
Sačuvana
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 12 Avgust 2007, 23:52:00 »

Takav stav je za svaku pohvalu.Sto vise takvih ljudi bice sve vise i vise letaca u ovoj zemlji.
Puno pozdrava za Pancevo i vidimo se na okupljanju u septembru.
Sačuvana

Zivi da bih ostvario svoje snove ili si ziveo nizasta.I covek bez snova je kao i ptica bez krila.Malo budisticke mudrosti Smiley
Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Factor
Marka: Nova

« Odgovor #8 poslato: 13 Avgust 2007, 19:32:50 »

Nisam cuo da je neko imao predrasude u vezi foruma. Ako je tako onda je to vrlo zalosno. Mada, ako su vec takva gundjala, mozda je i bolje da ih nema ovde. Ne pisem cesto, al dosta redovno proveravam sta ima novo (kolko stignem). Ovde  stvarno vlada extra atmosfera. Samo nastavite tako. Ne razumem sto bi neko imao nesto protiv foruma!? I naravno da nije sramota pitati. Svaka cast Djoletu i Darku na trudu.
 Pozdrav svim JV-ima,
Marko
Sačuvana

"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle";
http://gpspress.com/
Taki
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 13 Avgust 2007, 19:43:03 »

Ma bolje pitati makar to i bila neka banalnost i biti siguran da nesto radis ispravno nego da dolazimo u neprijatne situacije u vazduhu.Darku hvala na strucnim savetima jer ima vise iskustva od vecine nas ovde bez obzira na godine starosti imamo sta da naucimo jedni od drugih.Smatram da ovde svi koji dolazimo uglavnom dolazimo zbog iste stvari i da shodno tome trebamo i da pomazemo jedni drugima koliko je to u nasoj moci.
Sačuvana
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 13 Avgust 2007, 20:51:20 »

Tako je ljudi.Eto naprimer moj prvi kontakt sa svetom paraglajdinga je bio upravo na ovom forumu na koga sam sasvim slucajno naleteo.
Na svako moje pitanje ili molbu DJole i Panta su imali strpljenja i volje da mi odgovore,pomognu.
Preko njih dvojice sam upoznao Marinkovice,Bujketa,Baneta iz Vrdnika i jos neke ljude,koji me celo ovo leto vode kroz prve korake ka visinama i letenju sa pticama.
Sada vec sve cesce uhvatim sebe kako na poslu ili kuci dok neko pokusava da komunicira samnom,odlutam u mislima na Titelski breg,zamisljam Zlatibor,Vrsac,2000m nicega izmedju mene i zemlje...
Vec u sebi kontam koliko para i odakle da se skupi za neko normalno krilo,sistem i rezervu.
Sve u svemu PG mi misli okupira sa i bez moje dozvole svaki boziji dan.
Mogu slobodno da tvrdim da su u JV ekipi sa Djoletom i Pantom na celu svi ok ljudi spremni da pruze svoju nesebicnu pomoc u smislu informacija,organizacije,saveta itd. svakome ko se nestidi da pita.
I sto kaze Taki bolje da pitam nego da me kasnije mnogo boli glava ako uopste i ostane na mestu predvidjenom za nju.
Sačuvana

JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« Odgovor #11 poslato: 13 Avgust 2007, 23:47:18 »

Momci, vi silno greshite Cheesy JV ekipa nisu samo Panta i Djole nego svi mi(vi i mi ili kako god). Ovo je pocelo samo kao prazna mySQL datoteka i php script sa ideicom da zblizi ljude. Tek kad ste se svi vi predruzili to je postalo nesto sto je jako lepo i pozitivno. Tako da jedino sto meni preostaje je da se VAMA od sveg srca zahvalim : HVALA Smiley

Ð
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
live to fly
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 14 Avgust 2007, 09:04:44 »

Matori rekao sam JV ekipa(znaci svi mi)sa tobom i pantom"na celu"(pogledaj koliko ti i panta imate poslatih poruka a koliko ostali).
Ipak imas 10 bambija na skromnost i jos 5 na postenje. Smiley
Druze Djole partija je ponosna na vas Smiley
Sačuvana

Sale
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Vista
Marka: APCO

« Odgovor #13 poslato: 14 Avgust 2007, 09:56:49 »

Citat: "Ivan"
Moze li u kratkim crtama da se opise plan i program promovisanja paraglidinga?

Letenjem i pisanjem izvestaja sa letenja, sa sto vise lepih fotografija. Ipak na poletistima ima malo posmatraca, a ovi izvestaji su dostupni mnogima, da ne kazem svima. Takodje treba svaki odlazak na letenje najavljivati u para izletu. Imam utisak da se leti mnogo vise nego sto bi se po toj rubrici moglo zakljuciti. Pravu stvar i mozda najvecu u promociji paraglidinga rade Nislije koje organizuju velika, ali stvarno velika takmicenja. Mnogi koji nemaju pojma sta je to paragliding su culi da se organizuje neko tamo veliko takmicenje "svetsko sta li ili evropsko" u Nisu i da dolaze top takmicari iz celog sveta. E sad koliko je u to truda ulozeno samo oni znaju, a na nama je da takvim entuzijastima pomognemo maksimalno, i naravno da organizujemo Veliko Okupljanje
Sačuvana

Cheesy
Taki
Čovek ptica

Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 15 Avgust 2007, 11:18:04 »

Velika vecina je ovde zarad druzenja i uzivanja u letenju, i to obecava lepo druzenje prosirenje novih prijateljstava i da naravno nesto naucimo nesto ili nekom dobro ucinimo jer smatram da smo potrebni jedni drugima bas iz tog razloga sto nas ima iz razlicitih krajeva zemlje.
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!