Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

10 Februar 2012, 19:02:48 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Letenje je jedini istinski nov osecaj koji je covek postigao u novijoj istoriji
~James Dickey

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Pozdrav  (Pročitano 425 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
mibuone
Pingvin
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 13 Maj 2010, 19:09:23 »

Pozdrav svima, zovem se Milovan i zivim u Kamenarima. Zaludjen za kitesurfing i volim sve ekstremne sportove. Dobar prijatelj me totalno otrovao paraglajdingom pa planiram da ove godine i ja pocnem. Sada sam na brodu (pomorac) pa cekam jun ili jul da pocnem. Moze i neki savjet gdje bi mi bilo najblize i gdje je dobra obuka.
Sačuvana
JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« Odgovor #1 poslato: 15 Maj 2010, 00:48:33 »

Zdravo Milovane,

Kao prvo dobrodošao nam u jato, mislim da je ovaj forum stvoren za tebe i tvoju situaciju.

Da bi ti dali približnije informacije GDE možeš početi samo pisni gde ćeš to biti u junu/julu - koj deo Juge?

Drugo. Za početak treba da skokneš i odeš par puta na letačke terene koji su povoljni za početnije, kao Titel npr, gde ustvari često ima letača koji su voljni da podele znanje i gde možeš da vežbaš dizanje glajdera i da se upoznaješ sa sportom.

Ako si posle toga 100% siguran da ćeš se pridružiti pticama onda možeš naći neku polovnu opremu za početak i to bi te povoljno izašlo. Ništa "fensi" ali mora biti bezbedno.

Prošvrljaj po forumu ima i drugih tema gde se piše o početcima i korisnim predlozima za iste...

Pozz
Djole
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
mibuone
Pingvin
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 15 Maj 2010, 12:09:24 »

Pa letio sam vec na tandemu (u stvari provozao me drugar koji je kupio novo krilo) sa Brajica iznad Budve, tako da znam da je to ono pravo. Sto se tice vremena kada dodjem sa broda, tu sam veoma kratak jer cu biti slobodan samo jedan mjesec dana ili dva a obaveza je puno, no pokusat cu, u stvari pratit cu forum pa cemo vidjeti. Veliki pozdrav iz Hamburga.
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!