Drugi dan za redom me hoće ovo vreme.
Oppenau je ponovo radio samo danas do 2500m sa +3-4m/s. Pravi pravcijati prolećni dan, sve sa "jaooo što sam se smrzo" i uff al je dole vruće

Prelet od 2 sata i 38km je bio današnji rezultat. Inače krenuli smo iz grada(Str) u 13:20h, nas trojca - Florian njegov drug i ja. Napoletištu smo bili spremni za poletanje već u 14:15 al niko od lokalaca nije poletao te nisamo ni mi

Al kad je krenulo, krenulo je muški. Odma zabadamo stub koji je markirao neki lik i pravac 2100. Stubovi su bili jako široki sa nekoliko jezgra koja su se pripajala nekim drugima ili raspadala. Jako čudno. U nekim stubovima se više isplatilo da se vozikaš u krug nego da pokušaš da zabodeš jezgro.
Prva tačka je bila Hornisgrinde - Antena i zaledjeno jezero. Dotle je bilo deobro dizanje i vetar pola u bok pola u ledja

znači išlo je brzo. Tu sam video jedan helihopter ispod mene na 700-800m a posle i avio prozujao relativno blizu. Ovde je to sve kul. Svako gleda gde ide a mi imamo prednost u odnosu na ostale. Dalje put sam nastavio kad Baden-baden-u al sam se na pola puta setio da je tu internacionalni aerodrom te da ne smem dalje da prilazim. Krenem da se vrćem natrag, kad ono MEĐUTIM. Izbor da odem u dolinu kako bi presekao put i sleteo što bliže strazburu je bio malo preoptimistički. Sleteo sam negde u pored nekog nemačkog sela.
Povratak stopom je bila avantura za sebe. Prvo albanac iz Preševa, posle nemica iz Offenberga, pa nemac iz Jebemliga, pa još jedan nemac al iz Strazburga - čovek me odbaci do kuće. Vratio sam se oko 18h i evo me sad sedim ispred kompa, biram slike, pišem izveštaj i sav se smeškam

Pozz
Žole
TrackLog:
http://www.bogvetra.com/?p=olc&oa=flightinfo&season=10&fid=42151