Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

10 Februar 2012, 08:30:04 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Letenje je jedini istinski nov osecaj koji je covek postigao u novijoj istoriji
~James Dickey

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Roleri  (Pročitano 1154 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Sale
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Vista
Marka: APCO

« poslato: 26 Jun 2007, 12:08:10 »

A sto ne metnes (od glagola mechati) i ovu grupu, mislim mnogo se ljudi kotrlja naokolo i verovatno bi tema privukla dosta novih clanova. Evo npr i ja volim da se s vremena na vreme strmeknem niz nasip pored bloka 45  :oops: imam cak i neke track logove sa maximalnim brzinama, predjenim kilometrima i sve slicno kao i sa paraglidingom, samo malo opasnije (barem kada su trapavci poput mene na tockovima)
Sačuvana

Cheesy
JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« Odgovor #1 poslato: 26 Jun 2007, 20:39:04 »

Sale, mogu ja da metnem(od glagola meshati) grupu rolera i slichno na forim ali ja se time ne bavim nit znam ko se ozbiljno bavi time. Zato AKO SI SPREMAN DA BUDESH PROMOTER I MODERATOR TE GRUPE ja cu je vec sutra napraviti Cheesy

Sta mi treba za to je:
Kako se zove kategorija i
kako se zovu forumi unutar te kategorije

Npr:
"Paraglajding"
-Paraizlet
-Tereni
-XC
-....

ili

"Tochkasti sportovi"
-Roleri
-Bajsevi
-Skejt
-....

Ti reci ja cu da uradim.
Dj
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
Sale
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Vista
Marka: APCO

« Odgovor #2 poslato: 27 Jun 2007, 20:06:30 »

Ma ja se time bavim sporadicno i rekreativno. Jedina akrobacija mi je bila polusalto sa doskokom na ledja uz ischasivanje kolena i skocnog zgloba prilikom spustanja sa keja. Prosto znam da postoji Extreme TV koji se bavi upravo ovim sportovima, a i kod nas ima gomila njih koji su bas posveceni sportovima na tockovima, pa reko mozda bi se malo omasovilo clanstvo...Nista ako se neko od tih likova pojavi, procita, zainteresuje...mozda se prihvati ozbiljnije ove teme. Ja sam trenutno posvecen subotnjem odlasku u Suboticu na probu opreme, a ako sve prodje kako treba boga mi i kupovinu, da ne kazem obnovu letnog parka
Sačuvana

Cheesy
JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« Odgovor #3 poslato: 14 Jul 2007, 20:31:41 »

Sale ... spremno. Ubacio sam celu novu kategoriju. Sport Klub. Tu ima i rolera i bajseva itd itd. Ti si moderator tog odeljka ! chestitam Smiley
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!