Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

11 Februar 2012, 11:44:22 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Penis bonus, pax in domus!!

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: POCETNICI PAZNJA!!!!!  (Pročitano 1450 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pumba
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Factor
Marka: Nova

« Odgovor #15 poslato: 14 Decembar 2010, 08:20:41 »

Dragane dobrodosao medju forumase i medju letace. To sto ti se desilo je zaista jako ruzno ali nemoj da se razocaras odmah. Velika vecina letaca ce uvek biti spremana da ti pomogne i izadje u susret, bilo savetima bilo na drugi nacin. Na zalost naisao si na one druge u samom startu. Sad si na dobrom mestu, ovde mozes da dobijes dobre savete i upoznas ljude sa kojima ces da delis nebo.

Pozdrav,
Marko
Sačuvana

"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle"
dusan
Galeb
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 20 Decembar 2010, 19:26:21 »

Ima kukolja, ali žita (nadam se) ima više. To napominjem, jer mi je danas lično skrenuta pažnja na ovakvu zločinačku delatnost i ovim putem želim da se mojim novim drugarima zahvalim na tome.
A kukolj neka razmišlja gde će mu duša.
Dobro čini ne kaj se, zlo čini nadaj se!
Sačuvana
Jenka
Roda
Van mreže Van mreže

Model: / TRANGO RACE /
Marka: /UP

« Odgovor #17 poslato: 30 Januar 2011, 09:15:25 »

Ajd malo i ja da napisem nesto u naj pametniju temu na forumu.
Ja sam isto bio jedna zrtva trgovine losim starim krilima. Kupio sam krilo 11g staro 2003ce. Na sve to da dodam krilo fabricki nije imalo speed a sistem je bio naj obicniji bez rezerve pa cak ni kontejner nije imao. No da ne duzim ocu da kazem sledece sto sam naucio za 8g letenja i 11g ukupno koliko sam u sportu. Kao pocetnik pogotovo ako kupuje glajder nek gleda do dhv 1/2. Glajder da nije opran ako je opran ne uzimajte  to je kao da je leteo jos 100sati. Desava se da covek tj trgovac kaze vidis kako je cist i ocuvan a star je 7g. To je velika greska nas kupaca jel nam je u mislima "JOJ SAMO DA GA KUPIM"!! Kada uzmete glajder treba ici u grupe gde se leti i samo snimati upijati reci na temu letenja. Sta ko kaze kaku ima teoriju. Tako sam ja ucio letenje, jer niko me nije hteo od loznicke ekipe nauciti. Jeste pogresno al naj bolje je uciti od letaca koji stalno idu na letenje. Rezerve treba cesce prepakivati a gledati kupiti noviju ipak 100e razlika za stvar koju glavu cuva...
Toliko od mene
Sačuvana

KO LETI ZNA ZA STA ZIVI!!!!!!!
dusan
Galeb
**

Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 30 Januar 2011, 10:40:24 »

Hvala na savetu. Imaću ovo u vidu.
Sačuvana
deniscg
Patka
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 17 Januar 2012, 21:26:19 »

....svaka cast COIK...ja cu namjerno da budem kratak, jer ako oduzim...eto onda imena i prezimena...aaa to ostavljam za susretu u "4 oka"...
samo ste trebali da napomeneTE, svi VI, da postoje "ljudi" ( ili ti mozda ne-ljudi, jedan il` vise njih...) koji kada prodaju krilo, vole da "napomenu" kako ga je gledao, pregledao, ocijenio ( pozitivno naravno ) "tamo neko ko je kompententan i strucan"...krila zivi lesevi, naravno...lijepljena selotejpom...izolir-trakom...ii onda kada pilot otrese od ledinu svi u glas kazu kako je ON kriv...sta je to par puklih kicmenih prsljenova...jos kada su tudji...tamo nekog KO se ne poznaje...jaka stvar...jel DA...bitno je da se otarasimo "krpa", aaa ako jos maznemo lovuuuu...eee to je trgovina...
eto toliko od mene...
IZVINITE NA ISKRENOSTI...IPAK SAM SVJEDOK...KOJI NE CUTI...
Sačuvana
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!