Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

10 Februar 2012, 19:03:02 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Letenje je jedini istinski nov osecaj koji je covek postigao u novijoj istoriji
~James Dickey

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: VREME JE DA REGISTRJEMO JUVENTUSVENTUS!  (Pročitano 1434 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« poslato: 19 Januar 2010, 00:15:06 »

Poštovani prijatelji,

kucnuo je čas, vreme je da registrujemo JuventusVentus i bacimo se na fundraising, projekte, akcije - promocije paraglajdinga.

Za registraciju nam je potrebna sledeća dokumentacija koju imam samo treba da je uobličimo. U pitanju je statut.

Zeleo bih da čujem neke predloge za osnovne ciljeve kluba/saveza...

Takođe ko god je ozbiljan i voljan da zagrize i uloži malo vremena i truda da se realizuju neke akcije, poradi oko administracije ili sl. mogao bi da se prijavi kako bi oformili neke radne grupe u svrhu ostvarivanja osnovnih ciljeva JuventusVentusa(nešto što predložite).

Npr.
Mislim da bi svrha postojanja JuventusVentus-a bila: pozitivna promocija paraglajdinga i obrazovanje učesnika

Pozz Dj
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
flyrabit
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Biće
Marka: Biće

Carepe diem.

« Odgovor #1 poslato: 19 Januar 2010, 00:18:20 »

Dobra ideja.
Sačuvana

Iskoristi dan - ko zna koliko ih je još preostalo ;-)
JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 19 Januar 2010, 21:11:02 »

Ajde ajde nemojte da se stidite .... Cheesy

@Darx: dobar si dečko
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

Coik

« Odgovor #3 poslato: 19 Januar 2010, 23:05:39 »

Djole imas podrsku KG - ekipe ! Sta god ti treba.  Cool  Mi ionako radimo ovde na popularizaciji koliko je do nas i koliko nam finansije dozvoljavaju ...

Jedan od predloga ... mozda organicaija polaganja za dozvolu ( tipa, jednom godisnje) . Recimo da se dogovorimo svi koji su zainteresovani ovde sa foruma, da se organizuje grupa u nekoj registrovanoj skoli i sl .. lupam ... redlog ... vole bih da cujem i druge .

Organizovanje seminara , verujem da nije losa ideja ...itd
« Poslednja izmena: 19 Januar 2010, 23:07:58 coik » Sačuvana

Bla Bla
Patka

Van mreže Van mreže

Model: Kantega XC
Marka: UP

« Odgovor #4 poslato: 20 Januar 2010, 13:35:32 »

Računaj i na mene.
Sačuvana

idalm ets kod es et'bej.
Pumba
Urednik foruma

Na mreži Na mreži

Model: Factor
Marka: Nova

« Odgovor #5 poslato: 20 Januar 2010, 15:21:53 »

Kad je Bla Bla tu eto i mene pa nek ide zivot Smiley Dobra je to stvar Djole, al sta cemo kad nam odes u tu Francusku?
Sačuvana

"Aeronautics was neither an industry nor a science, it was a miracle"
wizz
Roda

Van mreže Van mreže

Model: summit2
Marka: up

« Odgovor #6 poslato: 20 Januar 2010, 18:35:44 »

U Francusku Skupstinu!  Wink Ako ti nesto trebam Djole u vezi registracije - zovi!
Sačuvana
Bangy
Orao

Van mreže Van mreže

Model: VITA
Marka: AIRDESIGN

« Odgovor #7 poslato: 22 Januar 2010, 19:58:47 »

I taman kad pomislim da me Djole ne moze vise iznenaditi . . kad ono ne lezi vraze
Klub Huh? vecina ljudi sa JV-a su vec clanovi nekog, hocesmo li ih obrisati ako se ne prikljuce JV-u ?
Savez Huh? cega, zar ne postoji vec vazduhoplovni Srbije ?
I na kraju sta dobijamo time, hocemo li dobiti makar neke novce da ne moramo da prosimo za hosting (znamo kako nam je to za sad bilo uspesno, najvise po tvom dzepu).
I otvara se jos gomila pitanja, kako ce i ko postati akcionar, clan upravnog odbora (sto rece Bla bla kad ti odes sta ondak ?)
Sve je lepo - JV smo svi mi, tako ti rece onomad, al realno i na papiru 100% vlasnik je Djole . . .
Uf al ser..., ovo su vec price za licno vidjanje.

P.S. A da organizujemo Sabor JV-a ? Pa napravimo veliko vece ili sta vec za kontrolu (ne zaboravi da si ti Djole postavio sve urednike i moderatore po svom nahodjenju) pa onda vidimo sta dalje.
Sačuvana

Bolje biti malo lud, nego malo pametan.
JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 22 Januar 2010, 23:11:35 »

Ako bude klub u pitanju - onda će moći da se pridruži ko god hoće - bez ikakve obaveze. Forum je forum - u njega ulazemo truda i finansiramo ga nas par pojedinaca(donatora 2009). Što se kluba tiče on kao pravni oblik može da konkuriše za sredstva i traži sponzorstva. To je na članovima kluba da tipuju firme/opštine/saveze da sponzorišu klub. Klub će od tih para(ako ih bude) praviti akcije za svoje članove i raznorazne manifestacije. Prosto i jednostavno.

Molim vas da ne zaboravite da će forum uvek biti slobodan za sve ljude, kao i do sada, a u klub se mogu učlaniti oni koji to SAMI žele. Ja znam tonu ljudi koji su već u nekom klubu(medju kojima i ja - Ares) a da su raspoloženi da se pridruže ovakvoj akciji. Na kraju krajeva svi imaju pravo da budu članovi u koliko god organizacija oni žele.

Kako god ga nazvali(klub, savez, sabor, kutlača, fijaker ....) to će biti udruženje građanja(po slobodnoj volji) koje je kao pravno lice u stanju da obezbedi neka sredstva, savete i rad kako bi ostvarila svoje osnovne ciljeve.

Ako neko sad ima da doda predlog cilja organizacije(videti prvi post) ili želi da se prijavi kao budući volonter, podrška ili pomoć neka izvoli Cheesy

Cao Djole

Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
dejan_87
Galeb
**

Van mreže Van mreže

Model: Spirit
Marka: Flying Planet

« Odgovor #9 poslato: 23 Januar 2010, 17:35:49 »

Djole puna podrska od mene i Igora,vrlo rado bi bili clanovi JV kluba!!!I zanimljiva je Coikova ideja za polaganje,da se skupi nekolicina ljudi koji su zainteresovani za to,a i da se to odrzava relativno cesto!
Sačuvana
Zgubidan
PG Pilots
Menadžer foruma
**

Van mreže Van mreže

www.PGPilots.com

« Odgovor #10 poslato: 02 Mart 2010, 20:35:12 »

Ima tu dosta da se radi i mislim da je svaki par ruku dobro dosao.
Obzirom da poznajes gotovo sve clanove foruma, vec znas ko sta moze i hoce da uradi pa daj da vidimo kako najefikasnije da se organizujemo
Javi ako ja ikako mogu da pomognem (da se ne ponavljam).
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!