Opet kasnim sa izvestajima ali evo neka ovo bude kao najava za 10. i 11. oktobar i Banju Koviljacu.
U Loznicu sam iz Beograd stigao nekim autobusom koji ide za Sarajevo, ovo napominjem jer takvi autobusi prave pauzu na pola puta i gubite dodatnih 30min. U pauzi sam popio neku kafu koja je toliko bila dobra da se i dan danas cudim kako sam ziv. Sa ostalim detaljima Vas ne bih previse zamarao a ako nekog bas zanima moze procitati u mom proslom izvestaju sa Guceva.
Ono po cemu se izdvaja ta subota (26.09.'09.) je sto sam jednom umesto standardnog mesta za sletanje u Banji spustio do "Suncane reke". I to sve po Kobrinom nagovoru koji je bio toliko ljubazan da mi mesto sletanja pokaze na razglednici

i prijateljski posavetuje kako nije nikakav problem stici do tamo. Sad ce poletimo, neki ce stignemo, a neki bogami i necete. Elem, ako ne nagrabite dovoljno visine na startu nije preporucljivo da idete levo ka Suncanoj reci, ja sam jedva dobacio do tamo bukvalno lizuci sistemom vrhove drveca. Rekose mi da je tamo fudbalski teren na koji se slece, samo su zaboravili da napomenu da na njemu ima malih golica, dve ogromne kamencuge, konji i brdo majki sa sitnom decom

. Da bi dan bio u potpunosti uspesan Kamikaza i ja poletosmo na jedan nocni let, hvala dobrim ljudim sto postavise novi toranj sa crvenom svetiljkom, za nas idealan orjentir. I evo jos neka slika, ostali koji su bili prisutni neka jos nesto dopisu slobodno . . .
Ja u Suncanoj reci. "Oce li jos neko ovamo ?"

Suncana reka

Sncana reka - teren

Tandem - mali pazi na pivo

Tandem

Banja Koviljaca u sumrak

Sumrak

Banja iz vazduha nocu

(ako nesto hocete da vidite morate uvelicati sliku)