Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

22 Maj 2012, 08:36:27 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: JuventusVentus Paraglajding portal www.juventusventus.org/pg

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Gucevo 18. - 19.09.2009.  (Pročitano 326 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Bangy
Orao

Van mreže Van mreže

Model: VITA
Marka: AIRDESIGN

« poslato: 25 Septembar 2009, 19:50:30 »

Odlagah ja izvestaj sve u nadi da ce neko drugi zapoceti pisanije na ovu temu. Razlog tome je sto ne ponesoh foto aparat sa sobom pa necu moci svoje reci potkrepiti i dopuniti fotografijama ili snimcima. Ove reci govorim u preo advokatu Milicu . . .
Kao i za pisanje ovog izvestaj nikako nisam mogao da se nakanim da odem na Gucevo. Dobijao sam ove i proteklih godina mnogo poziva ali nikako put (ili vetar) da me nanese na tu stranu. Jos u ponedeljak Pantic mi najavljuje lepo vreme za vikend, tad sam resio idem pa makar presedeo ceo vikend pod kisobranom na startu. U petak ujutru dok idem ka autobuskoj se cujem sa Milanom i potvrdjujem svoj dolazak za par sati, znam da ce on obavestiti Sanju, Darka . . .
Putovanje do Banje Koviljace prolazi iznenadjujuce brzo (BG - Banja oko 150km) ostalo je sve standardno, cimanje ogromnog ranca, radoznali pogledi ljudi, gledanje u nebo . . . i stigoh !!!
Telefoniram i cekam 15min. u lokalnom kaficu da se pojave Kamikaza i Darko koji bajsevima divljaju po sumi. Posle kratkog pozdravljanja hitamo Panticevom Mazgom323 na start iako je vrh Guceva u magli. Na vrhu Kamikaza opravdava svoj nadimak i posle samo par sekundi od starta nestaje u beloj izmaglici, sto ubrzo za njim cini i Darko, a ja resavam posto sam prvi put ovde da hrabro spustim auto nazad i sacekam sutrasnji dan.
Svanula subota, kao pojacanje stize i cika Tursa sa kombijem sto u mnogome olaksava transport ka vrhu. Moram priznati da je ovo poprilicno uigrana ekipa jer sam ja uspeo da 4 puta poletim + 1 da spustim kombi nazad u Banju. Dragan iz Sapca (mislimo da je jedini PG pilot u Sapcu) nam se prikljucio tek oko 14h i poleteo je samo 3 puta cini mi se. To sve govori o brzini i organizovanosti prisutnih letaca ...
Uh umalo da zaboravim, SAKI je napokon poletela sa Guceva sto je mnogo obradovalo lokalne pilote. Kobri dugujem pivo posto mi je pronasao mobilni na startu, Kamikaza najverovatnije gubi nadimak posto posle toliko godina nosi rezervu, a u subotu je u sistem ugradio protektor (by Vuisa) i stavio kacigu na glavu. Inace to mi je bila prilika da se uzivo upoznam sa nekim Vuisinim proizvodima i moram priznati da sam prijatno iznenadjen sa materijalima i izradom istih (nema veze sa time sto nam je napokon poslao kobasice)
. . .  ne mogu vise da pisem ako ima neko slike ili snimke od tog dana neka okaci, a mogli bi i neku rec da ubacite.
Sačuvana

Bolje biti malo lud, nego malo pametan.
coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

Coik

« Odgovor #1 poslato: 25 Septembar 2009, 20:31:13 »

Voleo bih da vidim slike.  Ako ih neko ima, nek ne stedi  Smiley
Sačuvana

JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« Odgovor #2 poslato: 25 Septembar 2009, 23:31:28 »

Lepo lepo, izgleda da je tebi bilo vrh tog vikenda. Sviđa mi se izveštaj . Kako sam ga čitao tako sam video tačno ono što opisuješ jer moja prva avantura sa Gučevom je bila vrlo slična tvojoj... zato slike meni i ne trebaju Cheesy

+1 za tebe Bane Cheesy
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
Cobra
Patka

Van mreže Van mreže

Model: Up sherpa, Apco Extra...

« Odgovor #3 poslato: 27 Septembar 2009, 00:42:16 »

evo tadašnje imam i današne a uglavnom sam snimao  a imam snimak tvog sletanja Bangy

* web.jpg (8.41 KB, 336x448 - pregledano 34 puta.)

* webb.jpg (31.38 KB, 448x336 - pregledano 51 puta.)
Sačuvana

kobraparaglajding.webs.com
vrkobra.webs.com
Jenka
Roda
Van mreže Van mreže

Model: / TRANGO RACE /
Marka: /UP

« Odgovor #4 poslato: 28 Septembar 2009, 14:07:03 »

DA bilo je sduper vreme za sve koji su hteli da LETE!!!!!!
Sačuvana

KO LETI ZNA ZA STA ZIVI!!!!!!!
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!