Kao što znate svi mi Beograđani očajnički grebemo da nađemo terene blizu grada za dane kada nam je daleko 100km ili imamo malo vremena. Do sada imamo Vinči(fenomenalan teren nažalost za Istok), Različkovo Brdo(za JI) i evo napokon još jedan teren - "Aquilo"(lat. severni vetar) - u Grockoj

Teren smo Ivana i ja provalili jednom kada smo išli u Smederevu pa usput stali tamo. Ovaj put, naoštreni da letimo otišli smo da ga pogledamo detaljnije sa većom ekipom. Pošto smo zaboravili gde se skreće za to brdi poneli smo mapicu (koju su nam ismevali Pantić i kompanija, al šta ćeš dobar ju dečko) koja nas je nekako dovukla do starta.
Start je malo rizičan - što znači nikako za početnike, trenutno je ispod žbunje koje dok se ne raskrči nemože da se preleti ako te ne digne/pridrži dinamika pri poletanju. Znači jedino bi moglo da se odradi pri vetru od 4+ recimo. Zbunje ispod starta , može da se raskrči uz maro dobre volje i par testerica/sekirica. Takođe poletanje je malo otežano zbog vikend kućice koja se tako nezgodno našla na sred starta - tako da mora pored nje da se diže krilo

(lud sam al kad budem postavio prve fotke odande ima svi da se sjate po severcu).
Visinska razlika je oko 60-70metara, dole kad smo sišli do Dunava da vidimo sletanje ispostavilo se da ima ooogggrooomno polje koje je pola u kukuruzu a pola nije

Kapiram da na jesen će skloniti taj kukuruz pa će slobodno moći da se sleće po celoj poljani.
Evo vam i GE placemark i obeležen teren pa uživajte...
Pozz
Dj