Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

22 Maj 2012, 08:12:55 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: JuventusVentus Paraglajding portal www.juventusventus.org/pg

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Vikend Izveshtaj -Vrshac -Vincha  (Pročitano 665 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
JuVentus
Administrator

Na mreži Na mreži

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« poslato: 14 Maj 2007, 02:56:03 »

Bilo je svega i svacega ovog vikenda.

Subota, skupljamo se kod Boze u 9:30. Trebao je i Peca da ide ali smo na kraju ostali Boza, Pera i ja. Brzo smo stigli do vrshca jer smo usput u kolima puno lupetali. Tako nekako i brze prodje vreme. Na kuli je Mladja bio spreman da poleti, vetar malo jachi, dok je Milorad vec jedrio uveliko. Kasnije taj dan njih dvojca su napravili preleta od po 40 i 60km. Bravo oni Smiley Chini mi se da je Mladja bash dobar letach.

Nas 3jca smo blejali neko vreme. Gledali dal da poletimo i shta se deshava sa vetrom. Svi letimo dhv1-2 pa nam nije bash zgodno ako poduva jache vetar... preduvao bi nas, pa bi tako naduvani-preduvani zavrshili u rotoru iza brda ... sho je morate priznati BEDAK. U svako sluchaju ipak smo poleteli. Jedrilo se lepo taj dan. Bash je mogao da ostane gore svako koliko je hteo. Ali naravno sha bi svet bez nas radoznalih idiota koji polazimo u prelet u 16h!! Uspe sam da se dignem na 1100 i tu je stub - puf - nestao. I eto ti, abra ka dabra, mene iza brda tamo na raskrsnici(rekli su mi da je bezbedno tu sletati po tim uslovima).

Nedelja - danas - smo bili u Vinchi na brdu iznad dunava. ne bi da se hvalim da sam napravio dva desanta. Mladja i Panta su zajedrili po 10-ak minuta pa su i oni sleteli. Ostali muchenici koji su se pridruzili listi desantera su: Neca(marunic), Nemanja(dzavo), Rale, muz i zena kojima sam imena nazalost zaboravio(shta cu kad mi je pamcenje kao u vrapca).

No nema veze, tu smo se lepo pokupili i skoknuli do Dunava, napravili roshtilj koji je bio 110000 puta interesantniji nego letenje tog dana. E da zaboravio sam i treshnje... one desante su ljudi pravili skoro iskljuchivo sa namerom da se nazderu treshanja sa drveta koje je bilo lepo i zrelo i nalazilo se tik pored mesta za sletanje.... Da se vratim na roshtilj... bio je ekstra - hvala roshtilj majstoru(i njemu sam jadan zaboravio ime ... izvini)   pa je kasnije palo bacanje frizbije, æaskanje i onako zdravo druženje uz puno shala.. ko što kaze poslovica ... "Gde su Juventus(mladi, mladost) tu je i ventus(šala - nije bash bukvalni prevod ali tako mi doshlo)"

Pozzz svima, sutra slike
Djolesko
 Cool
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!