Aloha

Dakle, da se ne ponavljam, sledi copy+paste mejlova koji ce pojasniti situaciju xD
Pozdrav,
Nasao sam tvoj mejl na portalu Juventus Ventus i, buduci da je 03:00 AM i zesce mi se spava, stvarno mi je cima da vise pretrazujem forum i saznajem deo po deo, kontam da je lakse da te direktno propitam pa, ti, ako imas vremena i volje odgovori

Dakle, da se predstavim - Martin Stevanovic, zivim u Uzicu, 18 godina star, tralala, tralala

Vec neko vreme sam zainteresovan za letenje i buduci da je bandzi najbliza stvar letenju koja mi se do sada desila, verujem da je vreme da se malo vise angazujem

Probacu da te ne smaram preterano i da budem sto kraci:
Pitanje prvo: Imajuci u vidu da sam pocetnik koji je sa paraglajdingom upoznat iskljucivo preko neta i YouTube-a, postoji li sansa da, ukoliko budete leteli na Zlatiboru [Zlatibor mi je blizu a sa kintom sam, normalno, tanak tako da mi je to najprofitabilnije resenje

] u neko skorije vreme, izadjem sa vama i cisto problejim da se upoznam malo blize sa celom pricom, da posmatram malo kako se leti?
Drugo pitanje: U slucaju da se odlucim da se aktivno bavim PGom, opremu, pretpostavljam moram nabaviti preko grane? I, generalno gledano, koliko kesha da racunam za osnovnu opremu?
Trece pitanje: Nekad sam negde cuo da na 'tiboru postoji skola PGa ali mi niko nije rekao ni kako ni gde tako da, ako slucajno imas neke informacije, bilo bi kul ako mozes da ih prosledis...
Izvini sto smaram, hvala unapred na odgovorima!
Uzivaj,
Martin
Ćao Mrtine,
Ne smaraš ne brini. Isto kako ti sad mene propituješ, tako sam I ja pre tri I kusur godine “smarao”

druge. Ovo je odličan način da se upoznaš malo sa pg-om I kako početi.
Dakle na Zlatiboru imaš jednu zvaničnu školu. Vlasnici su braća Smiljanić sa Zlatibora , letači. Instruktor koga oni angažuju je Gugi – tata paraglajdinga u srbiji. To je verovatno skuplja varijanta. Oko 500+ evra ali je kvalitet. Mi takođe imamo jednog Bujketa. On je isto old-school ekipa. Iz užica je, I stalno na zlatiboru radi neku obuku. Jako je prijatan lik, dobar instructor I verovatno dosta jeftiniji nego zvanična škola.
To je što se škola tiče.
Sad o akciji. Odi na forum(na našem sajtu) učlani se I odmah postavi temu u “Predstavi se”. Kopiraj ovaj ceo mejl(I tvoj I moj). Tamo ćemo nastaviti

….
Pozz Dj