Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

10 Februar 2012, 17:57:30 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Latinska izreka nedelje:
Vir bonus miser vocari, at esse non potest miser.
(Dobar čovek može biti nazvan bednikom,ali ne može biti bedan.)

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: jos jedan novosadjanin  (Pročitano 471 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
лес
Pingvin
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 16 Jun 2009, 12:55:41 »

...preciznije fruskogorac. Zivim na kraju petrovaradina - na miseluku. Posto neretko planinarim i vozim bajs po fruskoj, do skoro sam cesto isao po brdima fruske gore i pitao se kako to da niko ne leti ovde?
Inace, nikada nisam leteo paraglajderom, a to mi je san vec godinama. Ono sto me je obeshrabrivalo su naravno novci i to sto sam mislio da nema nikog ovde kod nas da to radi. A onda, pre nekih mesec-dva sam skontao da Vuksha (mozda ga znate) leti vec neko vreme, i to tu kod nas i da postoji ekipa. Vuksha mi je cak i obecao da ce me voditi i mozda pokazati neke stvari i pustiti me da se oprobam. Ali ne javlja se on, pa je na kraju ostalo da mu se ja javim kad mogu. Ali sad je prokleti junski ispitni rok...

Uglavnom, nisam mogao da verujem kada sam cuo da ima letaca i kod nas. Mom odusevljenju nema kraja. Mada, novci me i dalje malo obeshrabruju, ali voleo bih bar da vidim uzivo kako to izgleda.

Pozdrav svima i zelim vam lepo vreme  Smiley
Sačuvana
JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« Odgovor #1 poslato: 16 Jun 2009, 14:26:49 »

Zdravo gari Cheesy

Dobro nam došao. Moram ti reći da si naleteo na pravo mesto. Na ovom forumi imaš brdo NS-ovca sa njima se možeš povezati.

Ovom putem pozivam VUKŠU, DEKIJA, DULETA i .... da se oglase i povedu ovog mladog dobronamernog momka jednom na letenje Cheesy
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
deki-ns
Albatros

Van mreže Van mreže

Model: KANTEGA XC
Marka: UP

« Odgovor #2 poslato: 16 Jun 2009, 22:21:16 »

Javi se na pa mozes kad pozelis da krenes sa nama na letenje 064/246-9786 Dejan - Novi Sad  Smiley
Sačuvana

http://avanturatravel.com/

Svako poletanje je dobrovoljno, a sletanje obavezno...
лес
Pingvin
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 17 Jun 2009, 09:51:11 »

Hvala vam ljudi na dobrodoslici i podrsci. Grin Cim mi prodje ova frka s ispitima, zvacu Vukshu (ili Dejana)...
Sačuvana
sergyo
Golub
**
Van mreže Van mreže

Model: ARCUS M
Marka: SWING

« Odgovor #4 poslato: 24 Jul 2009, 12:35:58 »

Pozdrav i od Sergya ja sam iz kamenice i sam sam planinar, a i letim sa svim ovim predhodnim sto su ti pisali, ali jos sam pocetnik, ajde sa nama pa da vidis kako sve to izgleda. Samo prati ovaj forum i dosta ces nauciti. Moj broj je 0642873267, poz pa se vidomo
Sačuvana

Onog časa kada svesno načinite nekakve izbore i odlučite da hoćete da budete zadovoljni onim što činite, mislite, radite, dajete i primate onda će vam sreća ići od ruke.
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!