JuVentus
Administrator

Van mreže
Model: Ares
Marka: Sky Paragliders
|
 |
« poslato: 01 Jun 2009, 18:41:11 » |
|
Trenutno stanje Beta 1.0v Danas postavljam prvu verziju JuventusVentus Paraglajding portala. Ovo je probna verzija u kojoj ću isprobati kako sve to funkcioniše i šta se sve može dodati. Na vama je da ocenite odeljke, funkcije ... ovog portala kako se bude popunjavao informacijama i da prilažete konstruktivnu kritiku/predloge i sl. kako bi vam to u sproveli u delo. Adresa portala za sada je : www.juventusventus.org/pgPročešljajte kroz odeljke (iako su neki prazni) i iznesite predloge ovde: Pozz JuventusVentus
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 02 Jun 2009, 00:23:48 » |
|
Malo je duže potrajalo al eto ga sada - uff
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
wizz
Roda

Van mreže
Model: summit2
Marka: up
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 02 Jun 2009, 16:38:12 » |
|
Dodaj linkove za vremensku prognozu (recimo). Kad stavljas clanke - tipa onog za letenje u termici (koji mi se licno puno svidja), prvo bar ispravi font da bi bili razumniji za citanje? Mislim da je ideja dobra i da ce naici na dobar odziv. Koliko god sajtova i portala postoji nikad toga nije dosta. Pozdrav!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
rade_vs
Galeb

Van mreže
Model: Accura 2
Marka: Pro-design
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 02 Jun 2009, 17:43:05 » |
|
Super je... svidja mi se izgled i ideja... Samo napred, a mi cemo sugerisati sta treba dodati/izbaciti... pozdrav! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bangy
Orao

Van mreže
Model: VITA
Marka: AIRDESIGN
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 02 Jun 2009, 17:43:24 » |
|
 napokon, znam da ima jos gomila posla ali treba sto pre se prebaciti na ovakav izgled, makar ostavio neke stvari nedovrsene pa ih kasnije u hodu resavao. Trebalo bi malo jasnije odvojiti tekstove (deblja linija ili ...) i ikonice za pdf, print i e-mail trebalo bi ako je moguce da su jasnije. Ne mogu da otvorim mapu terena, odnosno otvara se samo prazan prozor isto kao i prilikom testiranja (iz razlicitih browser-a). U svakom slucaju mislim da je mnogo bolje. P.S. clanak Logo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje biti malo lud, nego malo pametan.
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 02 Jun 2009, 17:53:08 » |
|
Wizz -  ekstra - Već sam primenio prvi predlog Wizz-a da dodam linkove za prognozu(naravno biće ih još). Jedino mi nije jasno šta fali fontu(to što ti pominješ wizz) - jel problem veličina, boja, jasnoća ili šćčžđ? Bane - koja linija? između naslova i teksta ili?? Ikonice nisu problem promenićemo ih. Probaj sada da klikneš na "Mapa Terena" ako je idalje problem detaljno mi ga opiši pliz.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Bangy
Orao

Van mreže
Model: VITA
Marka: AIRDESIGN
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 02 Jun 2009, 18:09:38 » |
|
Otvara se odmah, i bez kliktanja na mnogo kul prozor super !!! Linija izmedju tekstova, nisu bas najsretnije odvojeni, naslovi od donjih kao da prelaze u one iznad, i bela pozadina mi malko vise svetleca il se nisam jos navikao. Malko me bole oci od umora pa mi slova izgledaju bledje jbg. sve je ovo individualno, treba videti sta vecina korisnika zeli
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje biti malo lud, nego malo pametan.
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 09 Jun 2009, 21:53:14 » |
|
"Mapa terena" malo sređena i ažurirana, ikone usklađene, ubačeni dodatni tereni: Niška Banja, Knez Selo, Bajčetina, Gvozdac, Okletac, Ramaća, Crni Vrh, Grocka, Razlickovo brdo, Sakotinac - svi tereni oko Raške(za Državno prvenstvo) i još...
Dodate nove vesti. Testiranje unosa terena u toku....
Treba da sredim ta prokleta slova što se teže vide... (barem mi tako kažu)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 10 Jun 2009, 13:50:59 » |
|
Aj pogledaću kako to može da se ubaci u sajt. Ako je komplikovano onda će ostati za neki drugi put kada završim započete "pod projekte"
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
лес
Pingvin
Van mreže
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 17 Jun 2009, 10:20:42 » |
|
Ja sam primetio jednu stvar: gore, ispod banera "JuventusVentus" pise - Srpski Paraglajding Potal (bez "r"). Eto, sta ja znam... mozda je i namerno 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
JuVentus
Administrator

Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 18 Jun 2009, 23:19:32 » |
|
Prepravljeno R hvala - p.s. dodate nove vesti (za 5 min)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
coik
Urednik foruma

Van mreže
Model: Summit XC
Marka: UP
Coik
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 23 Avgust 2009, 21:40:09 » |
|
+1glas za ovu inicijativu ! Mislim da je krajnje korisna stvar, naravno ukoliko bi postojalo i polje - prebivaliste - koje bi omogucilo lakse povezivanje i letenje na razlicitim lokacijama ...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Flying_man
Menadžer foruma

Van mreže
Model: Sigma 5
Marka: Advance
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 23 Avgust 2009, 22:17:50 » |
|
Dobra ideja, ali ima jedan problem (ustvari ima vise problema), mnogi su lenji da popune formu, mnogi nece, mnogi nisu na forumu ili portalu, ili mozda jesu ali dolaze kao anonimni posetioci... Ima jos, al da ne nabrajam vise
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Flying_man
Menadžer foruma

Van mreže
Model: Sigma 5
Marka: Advance
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 23 Avgust 2009, 22:52:59 » |
|
Dobra ideja, ali ima jedan problem (ustvari ima vise problema), mnogi su lenji da popune formu, mnogi nece, mnogi nisu na forumu ili portalu, ili mozda jesu ali dolaze kao anonimni posetioci... Ima jos, al da ne nabrajam vise
pa kako je funkcionisao yupg? imali smo preko 150pilota... u pravu si, imali smo vise puta pa smo izgubili i ljudima je dosadilo vise da popunjavaju. Ali i dalje mislim da je dobro imati bazu pilota sa slikama, kontaktima i ostalim stvarima
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
SkyLord
Orao

Van mreže
Model: SelfMade
Marka: AXISpara
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 24 Avgust 2009, 02:12:09 » |
|
TO je oooodlicna idea i treba da se uradi Odma... nema sta da se vishe prica!!! formular i gremo!
poz. M.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|