Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

10 Februar 2012, 09:34:13 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Letenje je jedini istinski nov osecaj koji je covek postigao u novijoj istoriji
~James Dickey

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: POzdrav drugari!!  (Pročitano 651 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Model: Summit XC
Marka: UP

Coik

« poslato: 21 Maj 2009, 21:44:38 »

Zdravo drustvo... Ime mi je Ivica, pisem iz Kragujevca ... Evo pokusacu iz treceg puta da kazem nesto o sebi ...     Huh?  Da .. Cheesy kucao sam dva puta i oba puta greskom izbrisao i naravno pustio da prodje vreme ( nekih 3 meseca  Undecided ) ali nadam se da ce sada proci...

Dakle moja ljubav prema letenju datira jos od samog detinjstva ... od aeromodelarstva  do praglajdinga ! u modelarstvu sam osvojio  par takmicenja...jedne godine usao i u reprezentaciju u kategoriji F1A tj, bio juniorski prvak drzave u istoj kategoriji, i drugi na svetskom kupu koji se dogodio kod nas na Aradcu u blizini Zrenjanina, takodje u juniorskoj kategoriji ... elem...

Druzeci se tako sa modelarima upoznao sam i jednog od prvih paraglajderista u kragujevcu Talusa i zajedno sa drugarom Slobom krenuo put tog sporta ... U njemu sam vec nekih 2-3 godine ali doduse sa prekidima i bez nekog aktivnog letenja ali kazem nije da nije bilo letova ...

Sto se tice opreme na kojoj sam leteo reci cu samo tiha jeza  Lips Sealed  ... a Djole ce da posvedoci...  Undecided krilo iz 93 marku i ne znam... i sa nekim starim perseovim sistemom , bez rezerve ... Huh? i tako... no tome je kraj !!!  Vracam se , i definitivno opredeljujem za ovaj sport pa sam shodno tome krenuo da juriim i novu opremu ... za sada sam uzeo samo sistem (Ava sport -Sprinter ) i Djole Smiley nadam se rezervu, a sto se krila tice nasao sam par na netu ali ce mi svaka vasa pomoc i savet dobro doci... no o svemu tome u toku druzenja na sajtu ... evo i par slika ...

« Poslednja izmena: 21 Maj 2009, 23:57:12 coik » Sačuvana

Ixa
Orao

Van mreže Van mreže

Model: Mamboo
Marka: Nova

« Odgovor #1 poslato: 21 Maj 2009, 23:37:00 »

Dobar sistem, sad jos krilo i onda si full.

A za vikend bi mogli malo na Zezelj, najavljuju NW Smiley .
Pozdrav.

E da ako nadjes nesto preko (mislim na krilo) pa ti zatreba PayPal,  javi se, mogu nesto da organizujem.
Sačuvana

Do not underestimate the power of stupid people in large numbers!!!
coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Coik

« Odgovor #2 poslato: 22 Maj 2009, 00:07:06 »

Hvala ... na pomoci oko pay Pal-a ! Smiley  Sredio sam sve... nije frka ... Uco jesi li to ti? Smiley Znam da vas ima ovde sa kojima se poznajem ali ne znam nikove ... Sajt fakticki nisam ni posecivao do sad iako mi je stajao u Bookmarks  :(  Tek sad provaljujem sta je Djole sve ovde napravio !! Uzgred, svaka cast, sve pohvale  !!! 
Sačuvana

Ixa
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 22 Maj 2009, 13:22:32 »

Da, ja sam Smiley Smiley
Sačuvana

JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« Odgovor #4 poslato: 04 Februar 2010, 16:06:54 »

Poštovani Coi,

Od kada si se pridružio forumu i počeo sa postavljanjem tvojih izveštaja i snimaka tako nam je i zajednica postala šarenija. Popunio si rupu na forumu jer nije bilo(ili jako malo) izvestaja iz Šumadijskih krajeva.

Želim da ti se zahvalim u ime foruma a i lično za tvoj doprinos ovde i čestitam na unapređenju kao urednik foruma i zvanični VJ(ViDžej) JUVENTUSVENTUS-a.

Svaka čast.

Pozz,
JV
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
coik
Urednik foruma

Van mreže Van mreže

Coik

« Odgovor #5 poslato: 04 Februar 2010, 16:29:01 »

Smiley  Druze, ne znam sta da kazem   :o     Pocastvovan sam !!!  Smiley  Smiley  Smiley

Nadam se da ce zajednica nastaviti da se siri. Na ovom forumu, sam nasao pregrst korisnih informacija, dobio isto toliko dobrih saveta, upoznao dosta dobrih i zanimljivih ljudi !!! Uvek ga rado preporucim svima,  koji se interesuju za paraglajding u Srbiji !

Pozdrav do nekih novih snimaka i druzenja !

Ivica
« Poslednja izmena: 04 Februar 2010, 22:23:44 coik » Sačuvana

Ixa
Orao

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 04 Februar 2010, 20:30:26 »

Dobar si ti decko!!!  Grin  Grin  Grin
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.14 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!