Zdravo drustvo... Ime mi je Ivica, pisem iz Kragujevca ... Evo pokusacu iz treceg puta da kazem nesto o sebi ...

Da ..

kucao sam dva puta i oba puta greskom izbrisao i naravno pustio da prodje vreme ( nekih 3 meseca

) ali nadam se da ce sada proci...
Dakle moja ljubav prema letenju datira jos od samog detinjstva ... od aeromodelarstva do praglajdinga ! u modelarstvu sam osvojio par takmicenja...jedne godine usao i u reprezentaciju u kategoriji F1A tj, bio juniorski prvak drzave u istoj kategoriji, i drugi na svetskom kupu koji se dogodio kod nas na Aradcu u blizini Zrenjanina, takodje u juniorskoj kategoriji ... elem...
Druzeci se tako sa modelarima upoznao sam i jednog od prvih paraglajderista u kragujevcu Talusa i zajedno sa drugarom Slobom krenuo put tog sporta ... U njemu sam vec nekih 2-3 godine ali doduse sa prekidima i bez nekog aktivnog letenja ali kazem nije da nije bilo letova ...
Sto se tice opreme na kojoj sam leteo reci cu samo tiha jeza

... a Djole ce da posvedoci...

krilo iz 93 marku i ne znam... i sa nekim starim perseovim sistemom , bez rezerve ...

i tako... no tome je kraj !!! Vracam se , i definitivno opredeljujem za ovaj sport pa sam shodno tome krenuo da juriim i novu opremu ... za sada sam uzeo samo sistem (Ava sport -Sprinter ) i Djole

nadam se rezervu, a sto se krila tice nasao sam par na netu ali ce mi svaka vasa pomoc i savet dobro doci... no o svemu tome u toku druzenja na sajtu ... evo i par slika ...