Данас се у Вршцу летело са свих страна

.
За почетак одосмо на румунски пут, и док су се почетници лагано играли са својим љубимцима једна група летача је била на Ђаковом врху и чусмо преко станице да је Дарко изашао на преко 1600м док су остали углавном имали продужене десанте.
Око 14.30 часова већина са румунског пута се упутила у правцу Куле јер је ветар почео да окреће на север

.
Сигосмо на Кулу и ту затекосмо Лолета,чика Бранка,Милоша из НС-а,придружисмо им се и Горанче,Гандра,Мићко,Нинко и ја, а након нас и 15-ак летача из ЈАТ-а.
Прво полетеше Горанче и Лоле и мало ухватише термике али опет то беше продужени десант,за њима полете Мићко па Милош такође на десант,након њега Гандра и правац у висине

, након Гандре и ја полете и наватах мало висине изађох на 1200м док сам изнад себе стално гледао Гандру како врти ли врти, и у једном тренутку га видех како у истој линији лети са птицом невидех добро од које сорте беше пошто су били удаљени пар стотина метара.После пар минута видех да је и Жељко набио лепу висину и богами налетео се данас.
Већи део присутних је одрадио барем десант мада је ветар помало шарао на све стране.
За овај пут толико нажалост слике немам овај пут, полетех без апарата мислећи да ће с обзиром на време бити само десант :

.