Paraglajding, druženje, skijanje, zezanje :D

19 Maj 2012, 21:04:55 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Penis bonus, pax in domus!!

Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Rudnik u nedelju!  (Pročitano 414 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Bla Bla
Patka

Van mreže Van mreže

Model: Kantega XC
Marka: UP

« poslato: 16 Januar 2009, 18:36:47 »

Pozdrav,dragi leteći narode.Za nedelju je prognoza 3 metra jugozapad,na Rudniku.Za sada ide četvoročlana ekipa u sastavu: Pumba,Svetlana,Miško i moja malenkost.Ko želi da nam se pridruži,dobrodošao je.Krećemo oko 9 ujutru,u nedelju (18.01).
Sačuvana

idalm ets kod es et'bej.
okrad
Patka

Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 16 Januar 2009, 18:59:10 »

da li mozes da okacis fajl za google earth, sa obelezenom lokacijom tog terena na rudniku?
hvala
Sačuvana
Bla Bla
Patka

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 16 Januar 2009, 20:17:56 »

Dakle ovako.Iscrtao sam kako sam umeo dolazak do poletišta,i nadam se da će pomoći u pronalaženju istog.Najbitnije je doći do prevoja na Rudniku (vrh ibarske magistrale,odakle sa jedne strane idemo nizbrdo ka Beogradu,a sa druge ka Gornjem Milanovcu).Tu je raskrsnica,sa koje se odvaja put ka samom mestu Rudnik,i to je na slikama.Od raskrsnice sam iscrtao put,i ne bi trebalo da bude problema.Neka vas ne zabrinjava šumski put,pre poletišta,njime mora da se prođe,i orijentir će vam biti krivina sa koje se odvaja manji puteljak za kamenolom.Možete i tu da se parkirate,ako su vam gume kao moje,ćeletonke.Najtoplije preporučujem lance,jer taj se put ne čisti,i sigurno je pod snegom i ledom.Od krivine imate još nekoliko stotina metara do samog poletišta,i ko može neka se popne kolima,ali opet,nema direktnog izlaza na poletište.Mora veoma malo da se pešači.Ako bude bilo kakve zabune,ili problema,držaćemo uključene stanice (146.675).Pozdrav svima.

* Rudnik A.JPG (89.77 KB, 960x768 - pregledano 81 puta.)

* Rudnik B.JPG (89.52 KB, 960x768 - pregledano 85 puta.)

* Rudnik C.JPG (87.33 KB, 960x768 - pregledano 79 puta.)
Sačuvana

idalm ets kod es et'bej.
okrad
Patka

Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 16 Januar 2009, 20:52:56 »

zahvaljujem
 Wink
Sačuvana
JuVentus
Administrator

Van mreže Van mreže

Model: Ares
Marka: Sky Paragliders

« Odgovor #4 poslato: 17 Januar 2009, 10:09:05 »

Nikola evo vam predloga: Ako idete ibarskom do rudnika imate 117km. To ide ibarskom magistralom koja zna ponekad da bude opterećena i pomalo opasna Cheesy Druga varijanta da stignete tamo je preko Topole (stari puta za Kg). Tuda ima nekih 98km od kojih jašete prvih 35km autoputem(putarina 90din). Put uopšte nije opterećen tako da možete do rudnika za sat i neka sića.

Ako želiš okačiću rutu ovde.
pozz 
Sačuvana

Veni, vidi, volo!
www.JuventusVentus.org
Bla Bla
Patka

Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 17 Januar 2009, 18:47:12 »

Đole,to jeste kraći put,ali prošao sam tuda letos,i ispale su mi sve plombe,i kamenje iz bubrega,a od automobila mi nisu ostali ni dugmići.Ja taj put najtoplije NE preporučujem,iako je istina da je rasterećeniji.A s druge strane,Mlađa i ja bejasmo pre mesec dana na Rudniku,bila je,takođe,nedelja,i opušteno smo se i odvezli i dovezli,bez jurcanja,i čak smo odmorili na OMV-u,kod Ljiga,sipali gorivo,klopali,i produžili nazad ka Bg-u.Još je i Mlađa,uvek prgav i neurozan,vozio začuđujuće normalno,i stigli smo za manje od 2 sata (od sletišta do kuće).Mi definitivno krećemo u 9,i nadam se da se vidimo gore.Javilo mi se još nekoliko ljudi,da potvrde svoj dolazak,tako da će nas tamo biti u većem broju.Izveštaj sledi.Pozdrav, Cool
Sačuvana

idalm ets kod es et'bej.
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!
VLtop100!